Frozen Scooter

Öykütoş 2.5 yaşına yaklaşırken artık bebeklikten çıkıp çocukluğa geçiyor ve oyuncakları da buna göre değişiyor. Geçen yaz aldığımız üç tekerlekli bisiklete bu yıl binmeye ve eğlenmeye başladı. Biz de bir cesaretle başka çocuklarda görüp binmek istediği scooterlara bakmaya başladık. Tabi ne de olsa 2,5 yaşında minicik bir çocuk olduğu için üç tekerlekli olanları araştırmaya başladık. Yaşıtlarının scooterları rahatça kullanabildiğini görünce kararımızı verdik. Tabi bir de karakterler var. Acaba hangi karakteri seçsek dedik ve son yıllarda tüm çocukların sevdiği bir karakter olan frozen scooter konusunda hem fikir olduk. Öykütoş görür görmez anladı kendisi için olduğunu ve kutuyu açana kadar sabırsızlıktan bir hal oldu. Fotoğrafta ilk teslim anındaki pozunu görebilirsiniz :) İlk biniş anı ise çok tatlıydı. Sanki daha yeni bebeklikten çıkmış bir ufaklık değilde yıllardır scootera binen bir çocukmuş gibi cesurca ve hevesle bindi. 


Frozen scooter'ı Karakter Dükkanı' ndan aldık. Lisanslı ürünlerin satıldığı ve çevremdeki pek çok arkadaşımın da güvenle alışveriş yaptığı bu sitede her yaştan çocuk için her çeşit oyuncak, kostüm, kitap ve kırtasiye ürünü mevcut. Hem de en sevilen çizgi film karakterleriyle...



Bakalım scooter hevesimiz ne kadar sürecek? Belki de tüm yaz yanımızdan ayırmayacağımız bir oyuncak olacak :)



2 yorum:

  1. Benim oğlan Olaf a bayılıyor Frozen filminden :D
    Konudışı bi sorum olacak ,sayfada yanda sponsor firma diyor Shein diye.Ona baktımda çok güzel kıyafetler var.Gelecek ay eşimle evlilik yıl dönümümüz bişeyler alayım diye düşünüyorum.Bu firmanın Finlandiya veya İsveç de şubesi olma gibi bi ihtimal var mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Shein den online alışveriş yapılıyor ve dünyanın her yerine kargo var diye biliyorum :)

      Sil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.