Gurme Festivali


Geçtiğimiz hafta sonu Ankara bir festivale daha ev sahipliği yaptı; Gurme Festivali. Bizleri davet eden Gurme Akademi' ye buradan tekrar teşekkürler. Ankara' da ilk defa düzenlenen festivalin adresi Cer Modern oldu. Yurt içi ve yurt dışı pek çok festivale imza atan Grapevent tarafından organize edilen etkinlikte pek çok tanıdık stand vardı Liva, Niyokki, Doğadan, Tencere tv, Turkish Culinary Academy, Doğuş Çay, Delimanjoo ilk aklıma gelenler... If Performance' ın müzikleri ve leziz ikramlarla geçen festival belki ilk olmasından dolayı ufak aksaklıklar olsa da bence güzeldi. Tekrarını bekliyoruz. Sevgili Asuman' ın "Ekşili Köfte Workshop' unu izleyip nefis köfteleri tattık ve blogger arkadaşlarımla sohbet fırsatı bulduk. 



Bloggerlar bir arada...




Burada ise Double Zero pizza' da kendi pizzamı kendim yapıyorum :) Gayet başarılı oldum, onu da söylemeden geçmeyeyim :)


O gün yine rahat parçalardan oluşan bir kombin yapmayı tercih ettim. Şifon bluz ve skinny pantolon altına babet giydim. Çantam ise uzun zamandır severek alışveriş yaptığım Pinkbasis den. Minik çiçekli ince bir tülle kaplanmış bu çanta çok beğenildi.




Kombin detayları için linklere tıklayabilirsiniz. Sevgilerimle...

Şifon Bluz: SHEIN 
Çanta: PINKBASIS 




3 yorum:

  1. Biz seninle Gurme'de denk gelemedik Ebru'cum, ama cidden çok neşeli bir festival olmuştu! Double Zero ise en sevdiğim mekanlardandır; oradayken yemedim ama yerine gidip tatmanı da öneririm :) Sevgiler!

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel bir gün olmuş. Ne yazık ki katılamadım artık bir sonrakine. Çantan da çok güzelmiş, güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  3. Çanta harika. Festivalde birlikte olamadık maalesef.

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.