Metalik Çanta

Bu sene metalik modası aldı başını gidiyor. Özellikle ayakkabılarda ve çantalarda çok kullanılan metalik görünüm benim de çok hoşuma gidiyor. Gümüş tonları daha çok hoşuma gittiği için hemen bir tane sırt çantası aldım. Öykütoş' la yükümüz hep çok olduğu için artık sırt çantaları vazgeçilmezim oldu. Sanırım diğer anneler de benimle aynı durumda :) Ufak el çantalarına ve zaten pek de tarzım olmayan clutchlara ise veda edeli çok oldu. Bakalım belki ilerleyen yıllarda yine dönebilirim ufak çantalara...



Baharın artık kesin geldiğine ve bir daha havaların soğumayacağına inanmak istiyorum :) Ama burası Ankara ne olur ne olmaz bilinmez. Nitekim henüz gömlekler ve uzun kollulara veda etmiş değiliz. Tavşan desenli gömleğim de kalitesini çok beğendiğim Zaful dan. Fotoğraflar ise sevgili Emel' in objektifinden :)



Kombin detaylarına linklerden ulaşabilirsiniz. Farklı sırt çantaları için backpack linkine tıklayabilirsiniz. Sevgilerimle :)

Gömlek ZAFUL: Burada
Çanta ZAFUL: Burada 



6 yorum:

  1. böyle bir çanta ama rose gold tonlarda istiyorum .. güle güle kullan..

    YanıtlaSil
  2. Çanta çok hoş ve kullanışlı! Gerçekten çocukla bir yere giderken sırt çantaları hayat kurtarıyor! Güle güle kullan Ebru'cum!

    YanıtlaSil
  3. Çantaya bayıldım. Lameyi hep sevmişimdir.

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.