Zaful' da Harika Elbiseler!

Online alışveriş deyince hem büyük kolaylıklar hem de bazı riskler beraberinde geliyor. Eğer bildiğiniz güvenilir bir steden alışveriş ederseniz gerçekten harika. Ancak bazen beden ya da kalite konusunda beklediğimizi bulamadığımız olabiliyor. Benim en sevdiğim ve hiç hayal kırıklığı yaşamadığım sitelerden biri olan Zaful günden güne büyümeye, ürün gamını genişletmeye, kalitesini artırmaya devam ediyor. Hem giysi, hem ayakkabı kalitesinden son derece memnun olduğum Zaful sitesi gelecek ay üçüncü yaşını kutluyor.  Zaful sitesinde giysi dışında ayakkabı, çanta, aksesuar gibi pek çok seçenek mevcut. Az önce girip baktığımda özellikle yeni gelenler kısmına hayran oldum. Çiçekliler, pötikareler, uzunlar kısalar çeşit çeşit elbise gözlerimi kamaştırdı diyebilirim. Yazın geliyor oluşu, deniz, güneş ve tatille buluşacak olmanın heyecanı insanı sanırım yeni giysiler almaya itiyor :) Ben de bu heyecana kapıldım bu ara.  Benim en sevdiğim giysi şüphesiz elbise. Çalıştığım dönemde dolabımın çoğu elbiselerden oluşuyordu. Pantolon iki üç tane ya var ya yoktu. Sonradan tabi annelik, bebek derken daha spor kombinlere yöneldim ister istemez. Şimdilerde ise havanın ısınması, çok sık dışarda oluşumuz, aktivitelerin artması derken elbiselere tekrar bakmaya başladım. İster uzun kısa boylu, ister zayıs ister kilolu olun herkese yakışacak bir elbise modeli mutlaka vardır. Ve kadını kadın gibi gösteren en güzel giysi elbiselerdir diye düşünüyorum. Peki ben en çok hangi model elbiselere bakıyorum, bu ara yine dantel, yine işleme diyebilirim. Son yılların modası dantel ve nakışları artık hepimiz sever olduk. Ben dantelleri zaten seviyordum. Zaful'da en hoşuma giden dantel elbiseleri lace shift dress kategorisinde buldum. Bazılarını burada sizinle de paylaşmak istiyorum. Özellikle bu ikisine tek kelimeyle bayıldım! Bir elbise nasıl daha yazlık, daha kadınsı ve daha şık olabilir ki...


Online alışverişte en sevdiğim markalardan olan Zaful' u sizlere kesinlikle tavsiye ediyorum. Eğer yurt dışı alışverişi yapıyorsanız ve daha önce denemediyseniz mutlaka deneyin. Pişman olmayacağınızdan eminim. Zaful' un üçüncü yaşını kutlayacağı mailini alınca hemen bende kendim için birşeyler bakmaya başladım.  Üçüncü yıl kutlamaları önümüzdeki ay başlıyor ve pek çok avantajlı alışveriş seçeneği mevcut. Bunları daha önce de yazmıştım. Tekrar hatırlatayım kısaca. 
Free Shipping / Ücretsiz Kargo

Yıld önümü olan Haziran ayı boyunca 30$ üstü tüm alışverişlerde dünyanın her yerine kargo ücreti ödemeyeceksiniz! Pek sitede limit daha yüksek ve bu limitlerin çoğu ülkemizdeki gümrük limitini aşıyor o nendenle Zaful da 30$ lık limit çok avantajlı!

Coupons / Kuponlar

Siteye girişte ana sayfada yer alan bannerda indirim kodları yer alıyor bunları kullanarak alışverişlerinizde indirim sağlayabilirsiniz. Gerçekten fiyatta çok büyük farklar yaratabiliyor bu indirim kuponları. Sakın göz atmadan geçmeyin! 

Free Gifts / Hediyeler

Yıl dönümü kutlaması için bazı basit adımları yerine getirip ücretsiz hediyeler kazanabileceksiniz! Ben de bu fırsatı kesinlikle kaçırmayacağım...

Limited Number offer / Anlık Satın alma

Bazen sınırlı sayıda stok için inanılmaz fiyatlarla ürün satışı yapılıyor bunları takipederseniz eminim çok karlı çıkacaksınız.

Satın Alanların Yorumları

Gerçek kullanıcı yorumlarını ürünleri satın almadan önce mutlaka okuyun bunlar çok fikir veriyor. Zaful' da hiç problem yaşamadım ancak bu yorumlara bakmak çok faydalı.

Rebate Zone / İndirim Bölümü

Belli miktarda alışverişler için verilen belli oranda indirimler var ve siz alışveriş yaptıkça bu oranlar size indirim olarak dönecek. Zaten fiyatların gayet uygun olduğu sitede bunu da düşünmüş olmaları harika.

Bundle Sale zone / İki tane al indirimli öde

Bu kısımda aldığınız üründen iki tane alımanız durumunda ödeyeceğiniz miktardan indirim yapılıyor.

Fixed Price Zone / Sabit Fiyatlı Ürünler

Direkt fabrika satış ürünleri olduğu için sabit fiyatlı ve çok çok uygun fiyatlı ürünler kısmı.

Eski postlara bakarak daha önce Zaful dan yaptığım alışverişleri görebilir, fotoğraflardan ürün kalitesini detaylı inceleyebilirsiniz. Kargo konusunda da en az bekleme süresi olan sitelerden diyebilirim. Stoklarında olan ürünü anında gönderiyorlar. Bazı siparişler için 15 günden az sürdüğü oluyor. Siteye mutlaka göz atmanızı özellikle lace shift dress kısmını kolaçan etmenizi tavsiye ederim. Sevgilerimle :)





5 yorum:

  1. ikinci elbise harika tam kır partisi için..

    YanıtlaSil
  2. Çok şekermiş elbiseler...

    YanıtlaSil
  3. Bayılıyorum beyaz, santel detaylı bohem elbiselere! Bu ikisini de pek beğendim! Sevgiler :)

    YanıtlaSil
  4. En güvendiğim sitelerden biri.

    YanıtlaSil
  5. Elbiseler çok hoş :) Bayıldımmm

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.