Beyaz Dantel Elbiseler

Mevsim itibariyle beyazlar ve açık renkler gözde bu aralar. Dantel zaten her daim favorimiz. O yüzden yaz akşmalarına da en güzel beyaz dantel elbiseler yakışıyor diye düşünüyorum. Bu senenin vazgeçilmezi omuz dekolteli elbiseler benim de en beğendiğim modeller arasında. Böyle olunca bu beyaz dantel elbiseyi görür görmez beğendim. Bu elbiseleri seviyorsanız diğer modelleri white lace dress linkinden inceleyebilirsiniz.


Yaz tatillerinin yaklaşmasıyla beraber plaj elbiseleri de ihtiyaç haline geldi. Bu tip elbiseler deniz kenarında giyiliyor sadece zaten, en azından benim için öyle... Ancak sırt dekolteli bu elbisenin çiçek desenleri de çok hoşuma gitti. Sırtı açık elbise modelleri için backless lace dress linkine tıklayabilirsiniz.


Bu arada Zaful 3. yılını harika çekilişlerle kutlamaya devam ediyor. 


Zaful üçüncü yaşını kutlamaya hızla devam ediyor. Zaful'un kendi blogunda harika bir hediye çekilişi var. Detayları zafulofficial.wordpress.com dan öğrenebilirsiniz. Çekiliş sayfasına yorum bırakırken kendi adınızı, kullanıcı adınızı ve @eebrubayrak olarak beni de eklerseniz sevinirim :)

Herkese bol şans!

My dear followers, there are some news I would love to share with you guys. One of the biggest online fashion store “Zaful” is now celebrating their 3rd anniversary. 

I've checked out the details about this anniversary blog giveaway. In honest, It's quite awesome. The link to their blog is over here: zafulofficial.wordpress.com

Who doesn’t love giveaways? Go to their blog and take a look. I would be very happy if you leave a comment after participating the giveaway event. Zaful will choose a couple of winners from June 08-June 22 every week and give out huge rewards!

How to proceed:

Follow Zaful officil’s Word press and leave commment like this: 
@eebrubayrak’ Name+Followers’ Username+I prefer ‘Activity Name’

Many thanks!



 内嵌图片 1



1 yorum:

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.