Klapp X-Treme Kırışıklık Önleyici Dudak Kremi

Kremlerle aram çok iyi. Evde ne arasanız var diyebilirim. Sanırım 17-18 yaşımdan beri düzenli yüz ve göz kremi kullanıyorum. Ancak buna rağmen daha önce hiç özel bir dudak kremi kullanmamıştım. Ara ara göz kremimden bir parça uygulayarak ve bu kremle dudak çevresine masaj yaparak dudak bakımımı yapıyordum. Özellikle kışın lip sticksiz ya da lip balmsız adım bile atmam. Ama özel bir krem kullanmıyordum. Aslına bakarsanız Klapp markasını da daha önce hiç duymamıştım. Geçenlerde lila kutu vasıtasıyla Alman menşeili Klapp X-treme kırışıklık önleyici dudak kremi ile tanışmış oldum. Daha önce kullanmadığım için hemen denemek istedim. Belli bir yaştan sonra her bölgeye özel krem kullanmanın faydalı olacağını düşünüyorum. 



Krem 15 ml lik ambalajda aynen göz kremi gibi. Bunu da uygularken çok fazla almanıza gerek kalmıyor. Minik bir parça tüm yüzeye yetiyor. İnce yapılı bir krem hemen emiliyor herhangi bir koku ya da parlaklık vermiyor ancak hemen nemlendiriyor. Onu gayet net hissediyorsunuz. Vaatleri kırışıklıkları azaltmak ve nem vermek olan bu kremin uzun vadede nasıl etkisi olacak onu bilmiyorum. Ancak bir aylık kullanım sonrası dudaklarım gayet nemli ve pullanma, kuruma sorunu yaşamıyorum. Hatta sürmekte zorlandığım mat rujları da kullanır oldum. Ancak kırışıklık üzerinde ne kadar etkili onu tam teşhis edebilmiş değilim. Bir dudak kremi olarak benim işime yaradı çok da sevdim. Ancak tabi belirtmeden geçmeyelim 206 TL lik fiyatı bir dudak kremi için yüksek gelebilir. Şu an Lila kutuda satılıyor buradan ürüne ulaşabilirsiniz.


Sevgilerimle...



5 yorum:

  1. hiç duymadığım bir ürün iyi gelmesine sevindim

    YanıtlaSil
  2. Fiyatı bu kadar yüksek olmasa bittikçe alacağım ürünlerden biri olabilirdi. Hafif yapısını ve düzgün değiştirici etkisini başarılı buldum ben de ;)

    YanıtlaSil
  3. ben geceleri kullanıyorum sanki daha bir yumuşatıyor dudak ve çevresini.. şimdilik daha karar veremedim..

    YanıtlaSil
  4. Sigara içen bayanlar için ideal, çünkü en çok dudak kenarında kırışıklık onlarda olyuyor...

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.