Diyet Kapımda Ankara İle Zayıflama Deneyimim

Epey zamandır doğumdan kalan birkaç kilo fazlamla vedalaşmak istiyor ama bir adım atamıyordum. Kendi başladığım diyetler de bir iki gün sonra bitiyor, sonu gelmiyordu. Nasıl zayıflamalıyım, kilo vermenin en kolay yolu nedir diye düşündüm durdum bir süre...Derken daha önceden tanıştığım, kalitesini ve lezzetini bildiğim Diyet Kapımda Ankara ile diyete başlamaya karar verdim. Bilmeyenler için Diyet Kapımda, adı üstünde, ihtiyacınız olan diyet listesini oluşturup yemekleri öğünler halinde paketleyip kapınıza kadar getiren muhteşem bir sistem. Yani usulüne göre pişirilmiş, kalorisi hesaplanmış, titizlikle paketlenmiş günlük yemeğiniz her sabah kapınıza geliyor. Yemek pişirmek, yağını tuzunu ayarlamak, alışveriş yapmak yok! Hepsi hazır ve pişmiş halde geliyor. Tek yapmanız gereken ısıtıp yemek! 


Diyete başlamadan önce Diyet Kapımda Ankara' ya gidip sevgili diyetisyen Bensu hanımdan vücut ölçümlerim sonrası günlük 1200 kalorilik diyet yapmam gerektiğini öğrendim. O zamanki kilom 62 küsür çıktı. Hemen ertesi gün paketlerim gelmeye başladı. Aşağıda gördüğünüz gibi büyük bir çanta içinde üç ana, iki ara öğün olarak günlük tüm yemeğiniz hazır geliyor. Bu yemeklerin içine konduğu çantaların temizliği ise gözümden kaçmadı. 


Kahvaltıda kimi gün omlet, sebze, kimi gün pankek reçel, kimi gün de müsli ve süt geliyor. Kahvaltı bana fazlasıyla yetti diyet süresince.


Aşağıdaki paket ise bir akşam yemeği paketi. Balık, kara buğday salatası ve lavaştan oluşuyor.


Bu öğün ise nohutlu ve avokado soslu salata varmış menüde. Ve bu salataların yeşillikleri taptaze mis gibi oluyor. Diyet boyunca gelen her salata sanki az önce yapılıp paketlenmişcesine tazeydi.


Ara öğünler ise asla atlanmamalı aksi halde öğünlerede çok daha acıkmış oluyor insan. Mesela diyet süt ve light çikolata topları benim en sevdiğim ara öğünlerden olmuştu.


Diyet Kapımda Ankara yemekleri kızartma değil fırınlama yada pişirme usulüyle yapılıyor. İçine az tuz ilave ediliyor. Bana içine tuz ilave etmememin daha doğru olacağını söylediler. Arada bazılarına kaçamak tuz eklediysemde genel olarak yemeklerin tadı tuzu gayet yerindeydi. Bende yemek zevkimi artırmak adına her gün öğünlerimi bu kalpli tabaklarda ve şık bir sunumla yemeyi tercih ettim. Diyetimin devam ettiği ay boyunca menüler hemen hemen hiç tekrara düşmedi diyebilirim. Bir yemeğin birden fazla geldiğini hiç hatırlamıyorum, yani liste oldukça çeşitli. Haftada iki kez balık, iki kez kırmızı et ve üç kez tavuk geliyor menülerin içinde. 


O ayı eksi üç kilo ile kapattım. Diyet sonrası bayram tatili olmasa daha iyidi ama yine de ben özellikle karın bölgemden gayet farkedilir biçimde inceldim. Bu beni çok mutlu etti. Hatta üç dört yıldır giymediğim ancak yine de elden çıkarmadığım bazı giysilerin üstüme olması beni şaşırttı. Üç kilo nelere kadirmiş dedim içimden :)  Sonuç olarak Diyet Kapımda sistemi vakti olmayan, diyet yemekleri hazırlayamayan kişilerin sağlıklı ve sistemli kilo vermesi için düşünülmüş harika bir uygulama. Hiçbir şekilde yemek derdine düşmeden paketlenmiş öğünleri alıp istediğiniz yere götürebilir, ne yiycem diye düşünmeden diyetinize devam edebilirsiniz. Ben denedim ve sürecin sonunda ilk ağızdan size tavsiye edebilirim. Ayrıca detox paketleri de mevcut. Daha fazla bilgi almak için 0312 219 53 10 veya 0850 441 34 38  i arayabilirsiniz.

Sevgilerimle...



1 yorum:

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.