Mont Blanc Lady Emblem Parfüm

Mont Blanc markasını bilen bilir, bende kalemlerini ve aksesuarlarını kullanmıştım bir ara ancak parfümünden eşim sayesinde haberim oldu. Mont Blanc Lady Emblem gerçekten çok özel bir kadın parfümü. Bir aya yakındır kullanıyorum ve çok sevdim. O yüzden blogda da yer vermek istedim. 


Parfümün ne sorusuna verilen cevabın beş altı markayı geçmediğini üzülerek görüyorum. Her koku herkeste aynı durmuyor ve her koku herkese yakışmıyor maalesef. O halde neden herkes çoğunluğun kullandığı parfümleri kullanmakta ısrarcıdır bilinmez. Ben ağır olmayan, ama kalıcı, herkeste olmayan bir parfüm arayanlara bir alternatif olsun diye özellikle paylaşmak istedim. 


Bu kokunun açıklamasında yazan "Güçlü ve karizmatik" tanımı gerçekten çok doğru. Peki bu parfüm nasıl kokuyor? Aslında kokular tarif edilmez böyle birşey mümkün değil ama çiçekli, hafif meyveli, hafif odunsu bir koku diyebilirim. Tarifi de böyle zaten. 75 ml lik parfümün fiyatı ise 200 küsürlerden 300 küsürlere kadar değişiyor. Her sitede farklı fiyat var. Parfümü ilk sıktığınızda çiçekli hafif şekerli bir koku duyuluyor hafifledikçe koku değişiyor,  ağır bir koku değil ama eau de parfum olduğundan dolayı uçup gitmiyor da...



Koku anlatmakla olmaz, Mont Blanc Lady Emblem' i fırsatınız olduğunda bir deneyin, bakalım siz de benim gibi sevecek misiniz :)

5 yorum:

  1. Erkek parfümü olarak Mont Blanc Emblem Intense kullanmıştım tatlımsı hoş bir kokusu vardı ama eşim kokusunu beğenmediği için kullanamamış ve kardeşime hediye etmiştim. Bu parfümünde en az onun kadar hoş olduğunu düşünüyorum.

    YanıtlaSil
  2. bu parfüme bayılırım ben zaten markanın bütün parfümleri harikadır güle güle kullan..

    YanıtlaSil
  3. kalıcı ama hafif olmasını sevdim:)

    YanıtlaSil
  4. şişesine bayıldım çok güzel :)

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.