Yüksek Bel Pantolon ve Stiletto


Yıllardır yurtdışı alışveriş sitelerinden alışveriş yapmama rağmen pantolon almak hala bana riskli geliyor. Daha doğrusu geliyor-du. Son zamanlarda harika modeller görmeye başlayınca pantolon alma/beden uyduramama fobimi bırakıp siparişlerime birer pantolon eklemeye başladım. Ve gelenlerin hepsi üstüme göre oldu şansıma. Belki bunda kilo vermemin de etkisi var bilmiyorum. Shein' den aldığım bu yüksek belli pantolon hem tarz hem de rahat bir pantolon. Kumaşı keten, önden bağcıklı ve arkadan fermuarlı. Bir hayli yüksek belli. Önceden hoş durmayan yüksek beller artık daha düzgün durur oldu. Bir kilo iki kilo demeyin, neler farkediyor bilseniz :) 



Bel kısmındaki korse detayı inanılmaz hoşuma gitti.  Ben beyaz tshirt ile gündüz giydim. Ancak daha abiye bir bluzle çok rahat bir akşam kıyafeti olabilir bu pantolon.


Ayakkabı olarak bu yeşil stilettoyu kullandım. Her ne kadar rahatlığı için övgü dolu şeyler söyleyemesemde, incecik topukların ve şık modelin güzelliği sanırım onu kapatıyor. Bu stiletto gerçekten çok hoş...



Detaylar için linklere tıklamayı unutmayın. Sevgilerimle :)

Pantolon: SHEIN
Stiletto: GAMISS 


3 yorum:

  1. Stilettonun detaylarına bayıldım :)

    YanıtlaSil
  2. Pantolon gerçekten çok şık. Özellikle gece kıyafeti olarak harika durur, güzel günlerde kullan :)

    YanıtlaSil
  3. ikisi de çok hoş ayakkabıların da rengine bayıldım :)

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.