Kırmızı Siyah Beyaz Uyumu

Kırmızıyı tek başına pek sevmem ve de kullanmam ama siyah beyazın yanında tamamlayıcı renk olarak öyle hoşuma gidiyor ki anlatamam. Gerçi siyah beyazın yanına hangi renk yakışmaz o da ayrı mevzu. Ama ben en çok kırmızıyı yakıştırıyorum. Özellikle siyah beyaz kombinlerde kırmızı ayakkabı kullanmak çok hoşuma gidiyor. Bugün aynı kombinde benzer iki çantayı bir arada kullandım. Her ikisini de çok sevdim ama biri daha çok hoşuma gitti. İşte o kombin, ayakkabı ve çantalar.


İçinde hem puantiye var, hem kırmızı detaylar var. Bu üçlüyü çokkk seviyorum :) İlk çanta yine aynı renklerde seçtiğim hem ufak hem de içinde ayrı ayrı gözleri olan şık ve orjinal bir model. Her zaman istediğim gibi çanta bulamıyorum. Bunu çok sevdim. Yalnız kargoda gelirken epey bir yamulmuştu kardeşim ütünün buharını kullanarak halletmiş. Aklınızda olsun bu tip durumlarda kalın bir havlu üzerinden ütü yardımıyla kırışan bölgeleri eski haline getirebilirsiniz.





İkinci çanta ise yine Lovelywholesale sitesinden hem clutch hem de çarpraz askılı olabilen bu şirin çanta. Ben bunu askılı kullanırım kesin. Elde çanta taşıma hoşuma gitmiyor nedense. Bu çantanın da üstündeki kırmızı yeşilli şerit çok hoşuma gitti. Ayakkabım ise Rosegal sitesinden. Kırmızı kadife stiletto. Gayet kullanışlı ve kalıbı rahat. Ayağımı burktuğumdan beri pek uzun kullanamıyorum bu uzun topukları, ama bazıları fena olmuyor. Bu da onlardan biri.



İşte kırmızı siyah beyazlı kombinim ve yeni çantalarım böyle. Ürün linkleri aşağıda, fiyatları çok uygun, tıklayıp inceleyebilirsiniz. Siz hangisini daha çok beğendiniz?

Kırmızı Stiletto: ROSEGAL 
Kırmızı Siyah Beyaz Çanta: LOVELYWHOLESALE
Siyah Clutch: LOVELYWHOLESALE 



Sevgilerimle...







1 yorum:

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.