Seyahat Sevenlere

Bizim ailece ne kadar seyahat sevdalısı olduğumuz malum. Her yıl yurt içi yurt dışı programlarımızı erkenden yapmaya, bu şekilde hem en ekonomik otelleri, hem de en uygun uçuşları ayarlamaya çalışıyoruz. Çevremde insanlar devamlı "ne çok geziyorsunuz" diyor, aslında insan amacı neyse ona ulaşmak için çabalıyor. Eğer gerçekten seyahat etmek, yeni yerler keşfetmek onların da amacı olsa idi onlarda bu cümleyi kurmak yerine harekete geçerlerdi :) Diye düşünüyorum nacizane...Hal böyle olunca eşim de bende boş zamanlarda web den acentaları, otelleri ve uçuşları araştırıyor, yaptığımız tatilleri, kaldığımız otelleri ve tecrübelerimizi de blogdan sizlerle paylaşıyoruz.

Bugün de yine size ülkemizdeki bilinen, işini düzgün yapan bir acentadan, MNG Turizm den bahsetmek istiyorum. Yıllardır tanıdığımız bildiğimiz MNG Holding' in alt kuruluşu olan MNG Turizm güvenerek rezervasyon yaptırabileceğiniz, büyük bir firma. Aradığınızda bilgi vermek için ulaşmanız çok kolay, ayrıca araştırmalarıma göre müşteri memnuniyetini de üst seviyede tutuyorlar. MNG Turizm aynı zamanda WOW (Worl Of Wonders) Otellerinin de ülkemizde ki sorumlusu. Bu otellerin güzelliği malum özellikle WOW Kremlin Palace farklı mimarisi ile gidilip kalınası bir otel. Moskova' da bulunan Kremlin Palace örnek alınarak inşa edilmiş bu otel gerçekten çok özel.

Wow Kremlin Palace

Acentanın sayfasındaki yurtdışı turları inceledim, Afrika ve büyük uzakdoğu turları çok ilgimi çekti. Daha önce Uzakdoğuya gitmiş Bangkok ve Phuket'i görmüştüm. İlk fırsatta Kuala Lumpur, Singapur ve Bali' yi de görmek istiyoruz. Afrika ise epeydir hayalimizde bakalım gerçekleşecek mi? 

Singapur

Afrika Turu

Siz de bizim gibi en büyük tutkusu gezmek olanlardansanız yazım bir fikir olsun. Farklı tur alternatifleri, otel seçenekleri için de MNG Turizm web sayfasını ziyaret etmeyi unutmayın. Ne demişler "hayat bir kitaptır ve seyahat etmeyenler hep aynı sayfayı okur"  (St. Augustine)

Sevgilerimle...


1 yorum:

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.