Yeni Bir Alışveriş Keşfi: TrendBende.com

İnternet alışverişinin ne kadar yaygınlaştığı malum. Ben de uzun yıllardır hemen hemen tüm alışverişimi internet üzerinden yapıyorum. Genelde yurtdışı siteleri tercih etsemde arada yerli alışveriş siteleri de keşfediyorum. İşte trendbende.com da bunlardan bir tanesi. Sitede kadın/erkek giyim, ayakkabı, aksesuar ve ev tekstili üzerine oldukça fazla seçenek var. İncelemek isterseniz trendbende.com linkine tıklayabilirsiniz. En önemlisi de fiyatlar çok çok uygun. Ben pijamalar bölümüne girince bu ayıcıklı, puantiyeli, yumuşacık polar takıma vuruldum! Mevsim şu an yaz olsa da kışın Ankara için çok kullanışlı olacak bu şirin takımı hemen kaptım. Kargo gelince paketten çıkar çıkmaz Öykü "mamuk mamuk" (pamuk) diye sarılıp sevmeye başladı polar takımı :) Sanırım kendine alındı sandı :)




Diğer bir tercihim de yine pijamadan yana oldu. Garfield desenli alt üst penye takım çok hoşuma gitti. Hemen giymeye başladım. Gayet rahat, esnek bir penyesi var. Modeli ise çok tatlııııı :)



Erkek için de seçenekler mevcut. Eşimin beğendiği lacivert tshirt de bir diğer tercihimiz oldu. Onu da gayet kaliteli ve hoş bulduk. Baskıları gayet düzgün, penyesi kaliteli.



Sonuç olarak trendbende.com sitesinden yaptığım alışverişten gayet memnun kaldım. Kargo için gayet hızlı davrandılar. Müşteri hizmetlerinden arayıp kargo hakkında bilgi verdiler. Gelen ürünler sitedeki fotoğraflarla birebir aynı. Ayrıca penyelerin kumaş gayet iyi görünüyor, kullandıkça belli olur gerçi ama ilk izlenim böyle. Abiyeden, iç giyime, aksesuardan ev tekstiline pek çok ürünü bulacağınız bu site internet alışverişi için aklınızda olsun. 
Sevgilerimle :)



2 yorum:

  1. Ay çok sevimli parçalar kediliyi bende çok sevmiştim :D

    YanıtlaSil
  2. Polat takım çok tatlı güle güle kullan 😊

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.