Bu Sonbahar' da Neler Moda

Havaların soğumaya başlamasıyla beraber sonbahar için montlar, botlar da giyilmeye başlandı. Peki bu yıl sonbahar modasında neler var?  Beğendiğim birkaç modeli sizinle paylaşmak istedim. Ürünleri incelemek ve fiyat bilgisi öğrenmek için resimlerin altındaki linklere tıklayabilirsiniz. Trençkotlar yine bu mevsimin vazgeçilmezi. Renkleri modelleri değişsede trençkot ara mevsim için en favori giysi.

Trençkot: Burada 

Sweatler de günlük hayatta kurtarıcı oluyorlar. Artık spor olmak zorunda da değiller. Gördüğünüz gibi işlemeli detaylarla gayet şık hale gelebiliyor sweatler.

Sweat: Burada

Kadife ise sanırım altın çağını yaşayacak bu yıl. Özellikle kışlıklarda kadifeyi bol bol göreceğiz. Elbiselerde, bluzlerde ve eteklerde yumuşacık kadifeler bizi saracak. Bende aşağıdaki eteği beğendim. Modeli ve duruşu çok hoşuma gitti.

Etek: Burada

Etek demişken pileli modelleri bu yıl da giyeceğiz. Geçen sene aldığımız etekler yine moda yani. Bende seviyorum ancak bir parça kilolu gösterebiliyor kabul etmek lazım. Ancak aşağıdaki gibi bir modeli düz, ince, kalçayı örten bir triko ile kullanırsanız olduğunuzdan daha kilolu görünmezsiniz.

Pileli Etek: Burada

Bu sene kadife ve inci senesi olacağı için inci detayları hemen her yerde göreceğiz. Bu botun bilekteki incili detayı havasını nasıl da değiştirmiş değil mi?

Bot: Burada

Olmazsa olmaz sonbahar rengi de tabadır benim için. Taba rengi bu botu da çok beğendim. Zımba detayları da çok hoşuma gitti. Jeanlerin altına harika olma zmı sizce de? 
Bot: Burada 


Daha fazla model görmek için twinkledeals sitesini inceleyebilirsiniz. Ürünlerini daha önce de kullandım ve çok memnun kaldım. Sevgilerimle...



2 yorum:

  1. trençkot ve incili bootie çok hoş :-)

    YanıtlaSil
  2. Kadife modasına çok sevindiğimi söylemeliyim, çok seviyorum bu kumaş türünü. Şık parçalar seçmişsin yine, teşekkürler şekerim!

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.