Gümüş Pullu Sneaker


Son yıllarda spor ayakkabı ve sneaker modellerine ne kadar düşkün olduğumu takip edenler biliyor. İş hayatını bıraktıktan sonra spor ayakkabılar vazgeçilmezim oldu. Ancak sıradan modelleri sevmiyorum, sevemiyorum. Bu yıl da metalik tonlar, gümüşler, doreler, pullar payetler yine trend olunca bir tane gümüş metalik sneaker alayım dedim. Bu tarz ayakkabılar artık en şık elbiselerin, şifon ve tül eteklerin altına çok rahat giyiliyor biliyorsunuz. Gümüş minik pullarla süslü ayakkabının yanlarıda yucarlak gümüş payetlerle işlenmiş. Tabanı görüldüğü gibi lastik ve son derece rahat. Zaten ZAFUL' un ayakkabılarından çok memnunum hep altını çiziyorum. Bu gümüş pullu spor ayakkabı da severek giyilecekler arasına girdi.




Siz de pullu payetli şeyleri seviyorsanız, hem rahat hem de tarz olayım diyorsanız bu harika ayakkabıları aşağıdaki linkten inceleyebilirsiniz, sevgilerimle...

Gümüş Sneaker: ZAFUL 




4 yorum:

  1. Ay allahım aşırı kokoş, tam benlik :))) güle güle giy Ebru'cuum!!!

    YanıtlaSil
  2. çok güzel güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  3. Bu yıl ben de baya bu tarz sneakerlar depoluyorum. Okulda ders saati çok olunca elveda stilettolar, hoşgeldin sneakerlar modundayım:)

    YanıtlaSil
  4. Harika bir ayakkabı. Bayıldım :)

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.