Mavi Pelüş, Mavi Bot

Renkler insanın modunu nasıl da değiştiriyor değil mi? Mesela mutluyken insan daha bir renkli giyinmek istiyor, ya da renkli giyinmek mutlu ediyor :) Ben de renklerin gücüne inananlardanım. Ve mavi de sevdiğim renkler içinde. Bu yılın modası pelüş kürkleri epeydir takipteyim. Ancak kafama göre renk bulamamıştım. Zaful da bu koyu mavi pelüşü görünce tamamdır dedim. Azıcık tombul göstersede sıcak tutmasının hatırına katlanılabilir :) 


Mavi botlar ise gerçekten efsane! Ben bayıldım yani öyle diyeyim. Dışı yılan derisi görünümlü saks mavisi, kocaman taşlı bir düğmesi var içi de komple miflon sıcacık :) Çok severek giyeceğim sanırım bunu...





Bir de yılbaşı için ufak bi hediye önerisi gelsin, ıphone için yapılmış şu geyikli kılıfa ben bayıldım bir tane aldım kendime, fiyatlar ise inanılmaz ucuz, ürünlerin linkleri aşağıda, sevgilerimle :)


Pelüş kaban: Zaful 
Bot: Dresslily
Telefon kılıfı: Dresslily




1 yorum:

  1. Ay kılıf çok güzelmiş, görmüş olsam daha önce kesin alırdım; ama, bu araki kargo hızıyla önümüzdeki yılbaşına ancak yetişir sanırım :))) Peluş kürkün rengi ise bir harika! Güle güle giy :)

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.