Kış...

İnsan hayatı uzun bir yolculuk ve bazen düz asfalt yolda, bazen de virajlı engebeli yolda ilerliyoruz bu bir gerçek. Sonunda varacağımız nokta da belli... Amaç yolculuğu olabildiğince güzel geçirmek, hepsi bu... Ben kışı oldum olası sevmem. Bu günlerde ise kış soğuğu içime işlemiş durumda. Ailem ve sevdiklerim var Allahtan onların sayesinde moral buluyorum. Bu ara giyim kuşam gibi fani işler ilgimi çekmiyor olsada kendimi normal rutinde kalmaya zorluyorum. Hayat ne olursa olsun devam ediyor işte... Gelelim yazının kombin kısmına. Bu sene asimetrik trikoların ne kadar moda olduğunu biliyorsunuz. Özellikle önü kısa arkası uzun modeller çok kullanılıyor.


Haki yeşil bu triko da hoşuma gidip aldığım son kışlıklardan. 




Gözlükler ise glassesshop.com dan. Sitede fiyatlar uygun, gözlükler ise ister numaralı ister numarasız olarak alınabiliyor. Ben rengi mora çalan bu yuvarlak camlı modeli beğenmiştim. Camı oldukça kaliteliymiş. Numaralı gözlük için de bu site mutlaka aklınızda olsun. Sağlam ve şık kutusunda gelen gözlük en ufak zarar görmemişti.



Triko: Zaful 
Gözlük: Glasesshop






6 yorum:

  1. Gözlükleri sevdim.Bu ara bende aynı üzerimde bir sıkkınlık :/ Allah iyiliğe çıkarsın inşallah.

    YanıtlaSil
  2. trikoya bayıldım canım çok yakımış!

    YanıtlaSil
  3. Güle güle kullan canım. Kaz ayaklı paltona bayıldım ben.

    YanıtlaSil
  4. Cok yakışmıs fashionum güle güle giy.

    YanıtlaSil
  5. Kış mevsimi ve soğukla benim de hiç aram yoktur. Ama kombin çok şık ;)

    YanıtlaSil
  6. hepsi harika canım bayıldım :) hayat güzel ve güzel insanlarla her zaman olacak, sen de o yüreği güzel insanlardansın canım sevgiler İstanbuldan

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.