Pembe Bot ve Mini Drone

Yurtdışı siparişlerim ve yazılacaklar öyle birikti ki hangi biri nasıl bitecek bilmiyorum. O yüzden son hızla paylaşımlara devam ediyorum. Pembe botları, özellikle böyle pelüşlü olanları çok seviyorum. Daha öncede pek çok farklı modelini istemiş ve severek kullanmıştım. Bu yıl yine bir pembe alayım dedim. Pelüşlere ilaveten zımba detayları da gözüme hoş göründü. Bu cici kız botları çok da sıcak tutuyor. Ugg model botları sevenlere tavsiye ederim.




Tüm siparişlerim giyim ya da ayakkabı değil. Ara ara burada pahalı olan araç gereçlere göz atıyorum ve çok daha uygun fiyata bulabiliyorum genelde. Geçenlerde eşim bir drone aldı, ancak araya giren sağlık sorunları nedeniyle keyfimiz olmadığından kullanmadık. Onun yerine benim yurtdışından getirttiğim mini dronu açtık biraz kurcaladık. Fiyatına göre oldukça iyi uçuyor hatta jet hızıyla apartmanın en üst katına kadar yükseliyor, inişi de jet gibi olmasaydı iyidi :) 


Büyük dronelara geçmeden önce deneyim kazanmak isteyenlere, drone isteyen çocuklara ideal olan hesaplı fiyatıyla bu mini drone epey tatmin ediyor diyebilirim. Wifi bağlantılı ve fotoğraf video çekimi de yapan bu drone çocuğunuz için harika bir oyuncak alternatifi olabilir.



Oyuncak demişken siparişlerime ara ara Öykütoş için eğitici oyuncaklar eklemeyi de ihmal etmiyorum. Bu tahta kutu içinde arkası mıknatıslı puzzle parçalarıyla geliyor. Tahtanın ise bir yönü kalemle yazmak diğeri bunları yapıştırarak kompozisyonlar oluşturmak için kullanılıyor. Tabii çok sevdi bizimki. Devamlı farklı şeyler yaratabileceği bu tip oyuncaklar daha faydalı oluyor.




Bot: Dresslily
Drone: Dresslily
Tahta Oyuncak: Dresslily




2 yorum:

  1. O droneyi merak ettim bak denk gelirse bakayım :) güle güle kullan hepsini canım ♡♡♡

    YanıtlaSil
  2. drone çok eğlenceli olabilir bakacağım ona..

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.