Pul Payet

Pul payet ne ara abiyelerden çıktı da günlük hayata girdi anlamadım ama artık giysilerin gecesi gündüzü kalmadı sanırım. Gece elbiselerinin üstüne salaş hırkalar ve kazaklar, jeanlerin üstüne pullu payetli üstler artık günlük yaşamın parçası oldu bile. Yine de herkesin zevkine ve tarzına uymayabilir tabi bu kadar ışıltı :) Ben ara sıra biraz ışıldamayı seviyorum diyebilirim. Can sıkıntısından ve içimin kararmasından muzdarip olduğum zamanlarda biraz renklenmeyi tercih ediyorum, dışımın rengi içimin sıkıntısını hafifletiyor sanki  :)
 
 
Son birkaç sezondur bomber ceketler inanılmaz revaçta biliyorsunuz. Kadifesi, nakışlısı ve pul payetlisi derken hemen her model bomber ceket dolabımızın vazgeçilmezi oldu bile. Eğer sizde hem gündüz hem gece rahatlıkla giyebileceğiniz rengarenk ışıl ışıl bu bomberı sevdiyseniz şimdi indirimli almanın tam zamanı. Biliyorsunuz 14 Şubat sevgililer günü indirimleri son hız devam ediyor. Lovelywholesale de bu ve bunun gibi pek çok trendy parça var fiyatlarda gerçekten inanılmaz.
 


 
Gözlük ise daha öncede yazdığım Glasses shop dan. Bu sitede sadece güneş gözlüğü değil reçeteli numaralı gözlükleri (presription glasses) de en uygun fiyatlarla bulabilirsiniz. Ayrıca en uygun fiyatlı gözlük çeşitleri (glasses online) ve gözlük çerçeveleri (glasses frames) için siteyi ziyaret etmeyi unutmayın. Sağlam bir gözlük kabında harika paketiyle beraber sapasağlam elinize ulaşıyor gözlüğünüz. Ayrıca sizlere özel GSHOT50 kodu ile alışveriş yaparsanız tam %50 indirim kazanabilir alacağınız şeyi yarı fiyatına alabilirsiniz.

 
Gözlük: Glasses shop
 
 

3 yorum:

  1. aynı bunun gibi bir şey arıyordum süper oldu hemen bakacağım...

    YanıtlaSil
  2. Wow!!! Cekete bayıldım!!! Şapka ve gözlükle de tarzın harika olmuş Ebru'cum!!! Çok çok öpüyorum seni!!!

    YanıtlaSil
  3. bayıldım harika gorunuyor tatlım:)

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.