Biker Ceket

Siyah mont ve ceketlerin ne kadar kullanışlı olduğu ve hepimizin onları ne kadar sık kullandığı bir gerçek. Hatta benim bir siyah hırka takıntım vardı ki bir ara her alışverişte siyah hırka peşinde koşar olmuştum. Aldıklarım yetmiyor, uzunu kısası, genişi darı derken habire bir siyah hırka alıyordum. Neyseki bu obsesif günler eskide kaldı. Artık öncelikler değişti (şükür). Şimdilerde yine alışveriş yapıyorum ama artık takıntılardan uzağım. Sizi bilmem ama benim fermuar detaylı ceketler montlar çok hoşuma gidiyor. Özellikle böyle siyah montlarda fermuarlarla süslenmiş modeller hemen beni kendine çekiyor. İşte bu biker ceket de böyle metal/fermuar detaylı spor ve şık modellerden, yani benim en sevdiklerimden. Umarım siz de beğenirsiniz.





Her yurtdışı alışverişinde asıl parçanın yanında bir de "yancı"  parça oluyor. Lazer kesimli bu tayt da onlardan biri. Bana azıcık uzun gelmese modeli güzel gerçekten. Kumaşı ise ince, esnek, rahat bir kumaş.



Bu seferki Lovelywholesale alışverişim böyle. Ürünleri ve fiyatları incelemek için aşağıda ürün linklerine tıklayabilirsiniz...

Biker Ceket: Lovelywholesale 




3 yorum:

  1. ceket harika canım sana çok yakışmış :)

    YanıtlaSil
  2. Tayt da güzel ceket de güle güle kullan 😊

    YanıtlaSil
  3. Ceketin detayları çok güzelmiş cidden!! Sana da çok yakışmış Ebru'cum, güle güle giy!

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.