Siyah Beyaz ve Kırmızı

En güzel ikili siyah beyaz, ona kimsenin itirazı olmaz sanırım. Peki bu ikiliye en çok yakışan renk ne derseniz, ben kendi adıma kırmızı derim. Demekle de kalmam fırsat bulur bulmaz giyerim :) Sevgili Ümran' ın etkinliğinde konsept "kırmızı" idi ve hepimiz birer kırmızı parça giydik. Ben kırmızı hakkımı yakamdaki gül ve uzun püskül küpelerden yana kullandım. Gülü Zara' dan aldım. Başka yerlerde de kırmızı gül gördüm ama böyle kaliteli durmuyordu. Kırmızı birşey alırken kalitesine ekstra dikkat etmek zorunda hissediyorum kendimi, çünkü bir anda basitleşebiliyor. 


Kıyafetim dıştan bir tulum havası versede aslında iki parçadan oluşan bir takım. Bol paça pantolonu çok rahat,  omuz kısmındaki dekolte detayı ve dökümlü kumaşı benim çok hoşuma gitti. İlk fırsatta spor ayakkabılarla ve tshirtle giymek istiyorum.






Bu güzel takım Shein den...





3 yorum:

  1. Valla aksesuarlarla çok güzel bir uyum yakalamistin canim ♡♡♡

    YanıtlaSil
  2. harika görünüyorsun Ebrucum gül ayrı bir hava katmış kıyafete .-))

    YanıtlaSil
  3. O gün de söyledim, gül direkt takımın bir parçası gibi duruyordu ve kesinlikle tuluma çok hoş bir hava katmıştı! Tulumu da çok güzel yakıştırmıştın Ebru'cum, güzel günlerde giy. Çok sevgiler!

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.