Haki Jile

Bir zamanların modası jileler içine giyilen beyaz tshirtlerle beraber yeniden hayatımızda. Ben gençken :) yine çok moda olan elbise/tshirt o zamanlar en çok giymeyi sevdiğim giysilerdendi. Şimdi de bu önden düğmeli elbiseyi giyince eski yıllara gittim ve üniversite günlerimi hatırladım. Maksi elbiseleri de bu yaz epey giydim farkında olmadan. Önceden bebekle rahat edemiyordum. Demek ki kızım artık büyüdü ve ben her türlü giysiyi rahatça giyer oldum çok şükür. Gelelim şu şirin elbiseye... Önden düğmeli oluşu, dökümlü modeli ve göğüs kısmının şekli benim hoşuma giden detaylar oldu. Çok da kırışmayan bir kumaş. Şu gördüğünüz fotoğraflarda en az beş saattir üstümdeydi, sitelerde eşya bakmak, arabada çocuk uyutmak gibi aktivite dolu yoğun günün sonunda gayette iyi duruyordu :) Tek sorun şu ki bir beden küçük alsam daha iyi olacakmış. Yine de bu salaş görüntüyü sevdim.





Bu arada durup durup beni de çekin diye araya kaynayan Öykütoşu unutmayalım. Bütün fotoğraflar bi yana, onun koşup sarılıp poz verdiği şu kare bi yana :) Maşallah sana kızımmm...


Elbiseyi sevdiyseniz link hemen aşağıda, fiyatı yine çok uygun mutlaka inceleyin, sevgilerimle :)

Elbise: Shein 




6 yorum:

  1. Çok yakışmış canim ♡♡♡

    YanıtlaSil
  2. evet vardı öyle bir moda geri mi geldi pek bayılmamıştım ya o zaman da neyse :-))

    YanıtlaSil
  3. Instagram'dan koştum geldim :) Insta'da da gördüğümde "büyük mü bir beden acaba?" diye düşünmüştüm, evet büyükmüş :) Ama bence ufak bir tadilatla hallolur, ayrıca da hem renk, hem de model olarak sana çok yakışmış. Öpüyorum!!!

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.