Lacivert Elbise

Elbiseler yaz kış vazgeçemediğim parçalar. Çünkü hem vücut tipime elbiseleri daha çok yakıştırıyorum hem de elbiseyi kombinleme derdi olmuyor. Sadece ayakkabı ve çanta seçerek işi bitiriyorsunuz. Eskiden bol ve salaş elbiseleri pek giymezdim ama son zamanlarda bu tip elbiseler ilgimi çekiyor. Bildiğiniz gibi Accort giyim ile harika bir dolap oluşturduk. O dolabın parçalarından biri de bu şahane lacivert elbise oldu. Dolabımı ziyaret etmek için buraya lütfen :) 


Ben bu güzel elbiseyi belki şehirde olsam topuklularla ya da daha klasik ayakkabılarla giyebilirdim. Çok da yakışırdı. Ancak yazlıkta olunca bu modele biraz daha spor bir hava vermek için beyaz spor ayakkabı kullandım. Ama elbise öyle kullanışlı ki neyle yapsan hepsi şahane oluyor. Kombindeki harika rafya nazar boncuklu çanta ise sevgili kardeşimin elinden bana hediye. Nazara karşı önlemi de aldık :))




Ben bu elbiseyi de bu kombini de çok sevdim, instagramda paylaştığımda da harika yorumlar aldım. Kumaşı inanılmaz kaliteli, ister ofiste ister benim gibi spork şekilde her yerde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Kombin detayları aşağıda, sevgilerimle :)

Elbise: Accort Giyim  

                                                                Ayakkabı: Dresslily




2 yorum:

  1. çok yakışmış canım elbise :)

    YanıtlaSil
  2. Harika olmuş ellerinize sağlık sizi severek takip ediyorum ben de bloğuma bekliyorum.

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.