SEZONUN EN TREND BAYAN KÜRKLÜ BOT MODELLERİ

Sonbahar ve kış aylarının vazgeçilmez ayakkabı modellerinin başında yer alan kışlık botlar, her sezon farklı form ve özelliklerle kadınların ayaklarını sarıyor. Yeni sezonun bot modellerinde ise başı bayan kürklü bot çekiyor. Hem sağladığı sıcaklık hem de sunduğu konfor ile kullanıcılarına büyük ayrıcalıklar yaşatan kürkün yükselişi, 2019 sonbahar/kış sezonunda da hız kesmeden devam ediyor.  

Her dönem, sezonun moda trendlerini, en şık bayan kürklü bot tasarımları ile yansıtan Derimarket, yeni sezon Pegia ve Cool Moon marka kürklü bot modelleri ile de 2019 kış sezonu kürklü bot modasına yön veriyor. Son dönem bot modasına damga vuran kürklü dokunuşlar ile sadece sıcaklık ve konforu değil, şıklık ve asaleti de garanti altına alacaksınız. Bu yılın ayakkabı modasında; parlaklığa ve bazı tasarımlarda farklı dokulara da yer veren, farklı ve zıt renklerin uyumlu kombinleri 
ön plana çıkıyor.  

Yılın Renkleri; Siyah, Taba ve Kahve  

Uzun, bağcıklı ve kalın tabanlı modellerin kendisini fazlasıyla ön plana çıkardığı yeni sezon kadın bot modelleri içerisinde bayan kürklü bot modasının, en çok tercih edilen renkleri ise siyah, taba ve kahve olarak dikkat çekiyor.  Ayrıntılara işlenen açık renklerle son derece başarılı biçimde kombinasyon sağlayan bu renkler, her türlü giyim tarzına destek sunmasıyla da son derece tercih ediliyor. Özellikle de kadın tasarımlarının esin kaynağı olan kahve tonlarının açık renkli kürklerle harmanlanması ortaya son derece ahenkli ve çekici bir görünüm çıkarırken, siyahın asaleti de her sezon olduğu gibi 2019 sonbahar/kış sezonunun da vazgeçilmez bir parçası olarak karşımızda. Trend ötesi bir ruhu yansıtan taba rengi de özellikle de bu yılın modasında bayan kürklü botlar içerisinde taban ve işlemelerinde en fazla göze çarpan renklerin başında yer alıyor. 


Sadeliğin Çekici Gücünü Keşfedin 

2019 sezonu içi kürklü bot modellerinin öne çıkan bir diğer özelliği de sadeliğin, en yalın şekilde,  şık ve asil bir duruş sergileyerek çekici bir güç yaratan etkisi. Kendisi küçük, etkisi büyük dokunuşlarla, hafif hareketlilik kazanan yeni sezon bayan kürklü bot modasında, en fazla tercih edilen ve beğeni toplayan modellerin başında ise, bilek kısmını saran ve taşan kürklü detaylar. Özellikle de uzun kürklü bot modellerinde sadeliğin ve düz tasarımların fazlasıyla ön plana çıktığı modeller, kadınlar tarafından oldukça büyük beğeni topluyor. 

 

 Önceki yıllara oranla daha kısa tabanlara sahip botların revaçta olduğu yeni sezon kürklü bot modasında bağcık ve fermuar ikilisi de tercih edilen modellerin ortak özelliklerini oluşturuyor. Süet derinin de fazlasıyla kendisine yer bulduğu son dönem bot modasında, kaymaz tabanlı kar botları da şimdiden vitrinlerin en dikkat çeken bölümlerindeki yerlerini aldı. 

Hangi Modeller Ön Planda? 

Geçmiş yılların sonbahar - kış sezonunun öne çıkan trendlerden biri olan kısa ugg tarzı kürklü botların, yeni sezon modasında da kendini en iddialı şekilde gösterdiğini söylemek mümkün. Özellikle de kadınlara özel tasarlanan kürklü botlarda feminen tarzının da etkisinin oldukça baskın olduğu yeni sezon bayan bot modelleri, her türlü zevke ve beğeniye de kucak açmış durumda. Oldukça kalın tabanlı kar botlarından, zarif uzun süet deri botlara, kemer, kurdele ve metal parçalarla şekillenen tarzlardan, son derece düz, sade, iddiası olmayan tasarımlara kadar geniş bir ürün gamına hitap eden 2019 sezonu kürklü bot modasında rahatlık, çekicilik ve zarafet 3’lüsünün de ortak paydada buluştuğunu söyleyebiliriz. 


Sezon trendlerini özel tasarımlarına yansıtan orijinal markaların kürklü bot çeşitleri ile trendi yakalayın! Farklı birçok kombin ile kolaylıkla uyum sağlayabilen şık tasarımların; derinin sağlıklı, konforlu ve modern yapısıyla buluştuğu Derimarket’in bayan kürklü deri botlarının her biri, cool bir stil yaratmak isteyenlerin bir numaralı tercihi olmaya aday. İçerisini saran doğal ve gerçek koyun kürkünün sunduğu sıcaklık, rahatlık ve yumuşaklığı her kullanımda ayaklarınıza sunan kürklü botlar ile kendinizi ayrıcalıklı ve özel hissedeceksiniz. 

Kürklü Botların Faydaları Nelerdir? 

Kürklü botların tercih edilmesi, kışı çok daha sıcak, sağlıklı, konforlu ve zarif geçireceğiniz anlamına geliyor. Çünkü insan sağlığı, rahatlığı ve görünümü açısından çok sayıda faydası ve avantajı bulunan kürklü botlar, kalitesi ve uzun ömürlü olmasıyla da çok sayıda kişi tarafından tercih ediliyorlar. Kürklü botların insanlara sağlamış olduğu faydaları ise şu şekilde sıralayabiliriz: 

  • Kürklü botlar, kış aylarında estetik açıdan ödün vermenizi engeller.  Sağladığı sıcaklık ve rahatlı sayesinde, ayak sağlığınızı korur, soğuktan kaynaklanan hastalıklardan sizi uzak tutar.   
  • Kan dolaşımını hızlandırarak insan vücudunu her zaman dinç ve sağlıklı tutarlar. 
  • Yumuşak olmalarından dolayı ayak konforu ve rahatlığını da fazlasıyla arttırırlar. 
  • Ayrıca kürk içerisinde bulunduğu tüm bot modellerine; şık, zarif, ihtişamlı ve cool bir hava katar. 
  • Antibakteriyel özelliği sayesinde ayaklarda bakteri oluşumunu engeller. 
  • Nefes aldırmaları sayesinde de terleme, koku oluşumu gibi olumsuzlukları yok ederler. 
  • Sağladığı rahatlık ve sunduğu yumuşaklıkla son derece konforlu bir kullanım sağlar. 
  • Koyun yünü doğal lif yapısından dolayı terlemeyi önler, kir tutmaz, tüylenmez ve kırışmaz. 

Kalitenin Adresi Derimarket 

Hakiki deri ve kürkten üretilen yüzlerce ürün çeşidini, kalite ve güvenilirliğini kanıtlamış markaların seçkin koleksiyonlarından temin eden Derimarket, tüm ayakkabı modellerinde olduğu gibi, deri bot modelleri ve içi kürklü bot modellerinde de kaliteyi önceliği olarak belirlemektedir.  

 Kürklü bot modelleri ile tarzından ödün vermeyen, seçici kişilere hitap eden, sezon trendlerini özel tasarımlarına yansıtan ve sağlığı ile konforu yaşatırken; şıklığı, çekiciliği, gösterişi ve ihtişamı da farklı stillerle sunan Cool Moon markasının kürklü kar botu modelleri de Derimarket’in ayrıcalıklarla dolu dünyasında sizlerin emrinde. Her kombine kolaylıkla uyum sağlayacak yüzlerce farklı model kürklü botlar ile siz de kışı sağlıklı, rahat, şık ve modanın içerisinde geçirebilirsiniz. 

Her sezon ayakkabı modasındaki sezonun en trend modellerini ziyaretçilerine sunan Derimarket; özgün, dinamik, şık ve kaliteli yüzlerce kürklü bot modeli ile de farkını ortaya koyuyor. Tüm botlarında gerçek deri ve kürkü harmanlayarak; asil, zarif, uzun ömürlü ve ayak sağlığını güvenceye alan geniş ürün gamını değerli müşterileriyle buluşturan Derimarket;  Pegia ve Cool Moon botlarıyla mükemmelliğin, tutkunun ve asaletin, en cool yansımasını da ayaklarınıza sunuyor. 

3 yorum:

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.