Estee Lauder Advanced Night Repair Eye Concentrate Göz Kremi

Merhabalarrrr :) Bugün size epey araştırıp aldığım, almadan önce de epey düşündüğüm (fiyattan dolayı) bir göz kreminden bahsedeceğim; Estee Lauder Advanced Night Repair Eye Concentrate göz kremi yaklaşık dört aydır kullandığım ve çok beğendiğim bir ürün oldu. Elbette tam olarak konuşmak için bir şişeyi bitirmek gerek ama bende olumlu şeyler gördüğüm için yeterli zaman kullandım diye düşünüp bu yazıyı yazmak istedim. Benim gibi göz kremi konusunda hassas olup, kararsız kalıp araştırma yapanlara fikir olsun :) 


Benim şikayetim yaşla beraber kaçınılmaz olan mimik kırışıkları ve göz altındaki hafif torbalanma idi. Morluk bende yoktu. Ancak bu yıl aldığım tedavilerden yadigar kalan bazı şişlikler göz altlarımda da maalesef kendini göstermişti. İşte bu yüzden iyi bir marka, kaliteli bir ürün almalıyım dedim. Çok araştırdım, forumları okudum, instagramdan sordum, arkadaşlarıma danıştım derken Estee Lauder Advanced Night Repair Eye Concentrate de karar kıldım. Pek çok olumlu yorumun yanında kullanan kişilerle birebir de konuştum ve ona göre aldım. Şu ana kadar göz etrafımı gayet nazikçe nemlendirdiğini ve göz altı torbalarında eskiye göre iyileşme başladığını farkettim. 


Estee Lauder sitesine girince ürünle ilgili yazılanlar şöyle:

"Özel ChronoluxCB™ Teknolojisi ile YENİ Advanced Night Repair Eye Concentrate Matrix; çizgi oluşumu, kırışıklar, göz altı torbaları ve göz çevresinde koyu renk halkalar gibi yaşlanmanın görünür temel etkilerini azaltmaya yardımcı olur. Sabah akşam, özel tasarlanmış 360° masaj aplikatörüyle kullanıldığında hassas göz bölgesini güçlenirmeyi destekler ve 24 saat süren, kalıcı bir şekilde nemlendirmeyi amaçlar. Daha yenilenmiş, aydınlık ve sağlıklı bir göz çevresi görünümüne sahip olmanıza yardımcı olur.
DEVRİM NİTELİĞİNDE ONARIM
YENİ Advanced Night Repair Eye Concentrate Matrix ikonik Advanced Night Repair Serum’un ChronoluxCB™ Teknolojisini içerir. Bu çok patentli teknoloji cildin gece senkronizasyonunu ve arınmasını destekleyerek göz bölgesinin doğal gece onarımını doğru zamanda gerçekleştirmesine yardım eder.
o  İnce çizgiler, kırışıklıklar, göz altı torbaları ve renk tonu eşitsizlikleri gibi yaşlanmanın tüm görünen belirtilerini onarmaya yardımcı olur.
o  Cilt yoğunluğunu neredeyse yüzde 20 artırarak göz çevresindeki hassas cildi güçlendirmeye yardımcı olur. Mikro hareketlerin etkilerine karşı 360° destekleyici tampon etkisi sağlayarak göz çevresini desteklemeyi amaçlar.
o  Derin, kalıcı bir nemle 24 saat boyunca göz çevresinin ihtiyacı olan nemi kazanmasına yardımcı olur."


Ürünün şu an kendi sitesinde fiyatı 410 tl. Ancak farklı alışveriş sitelerinde daha uygun fiyatlar da var, orjinallik garantileri hakkında bir fikrim yok. Fiyat yüksek görünsede en az altı ay kullanıldığı düşünülünce, feda edilebilir gibi geliyor :) Eğer çok derin kırışıklıklarınız yoksa, ve benim gibi ince çizgiler ve torbalanma ile ilgili sıkıntınız varsa tavsiye ediyorum. Kullanımı da çok kolay, ürün elinizle alınmadığı için de gayet hijyenik. Sürerken masaj yapan cam başlık da benim çok hoşuma gitti. Yılların markası Estee Lauder' in bu harika kremi aklınızda bulunsun, sevgilerimle :)


7 yorum:

  1. yılbaşında indirim olacaktır mutlaka o zaman bakacağım buna merak ediyorum..

    YanıtlaSil
  2. Yanıtlar
    1. Kesinlikle haklısın, indirimi takip edip yedekleyeceğim...tabi yine de ucuz olmayacak ama...

      Sil
  3. gerçekten işe yarıyorsa değer bence çünkü bir sürü ürün deniyorum gözaltlarım için

    YanıtlaSil
  4. Estee'nin ANR serisini seviyorum, yüz için olanı da çok iyi, göz için şimdi ANR Matrix çıkmış, o da harika

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.