Kırmızı, Daha da Kırmızı

Yılın son demlerinde bende hep bir kırmızı aşkı baş gösterir. Diğer mevsimlerde giderek azalan ve bitme noktasına gelen kırmızı giyme olayım tamamen dönemsel sanırım :) Kırmızı renk bence yeni yılın habercisi ve simgesi. O nedenle Kasım Aralık aylarında elim, gözüm hep canlı kırmızılara gidiyor. Tıpkı bu mont gibi. Tonu öyle güzel öyle canlı bir kırmızıydı ki, sipariş ederken kesin fotoğrafta öyle ama gerçekte başka bir tonu var diye düşündüm. Neyse ki değilmiş, tam istediğim gibi kıpkırmızı ama bence kırmızının en güzel tonu :) Ve de şişme mont olduğundan çok sıcak tutuyor. 


Henüz havası tam gelmemiş sanki, ama ben rengine ve kapüşonundaki tüylerine aşık olup hemen giydim :) Bu kış bunu çok giyerim ben, bıkana kadar artık :) Paltomu Fashionmia sitesinden aldım. Siteye gitmek için cheap clothing online linkine tıklayabilirsiniz.



Fashionmia da palto, kaban ve mont seçenekleri öyle çok ki, karar vermek gerçekten çok zor. Maviler, pembeler, kahveler, sarılar ne ararsan var. Ama işte ben bu defa kırmızıyı tercih ettim. Diğer modellerde de aklım kalmadı değil. Bence kesinlikle göz atmalısınız, tüm dış giyim ürünleri için winter outerwear linkine tıklayabilirsiniz.



Kırmızının bu canlı ve enerji veren tonunu giymeyi ben çok sevdim, umarım siz de beğenmişsinizdir, sevgilerimle :)



4 yorum:

  1. ceplerinde ponpon varmış ya onun çok tatlı :-))

    YanıtlaSil
  2. başarılar diliyorum ebru hanım kendi bloguma da beklerim.

    YanıtlaSil
  3. Çok güzel bir parça seçmişsin canim :)

    YanıtlaSil
  4. Packers and Movers Kolkata - Best Movers and Packers in Kolkata offers home, office and local shifting services at affordable price. Call 09329580002, Visit @
    Packers and Movers Kolkata

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.