Onecklace Anne Kız Takım Kolye

Takı takmayı seviyor sayılırım ama özelliği olan, anlamı olan bir şeyi takmak beni ayrı bir mutlu ediyor. O nedenle çekmecemde kalabalık edecek incik boncuktan ziyade hatırası olan zarif takılar biriktirmeye gayret ediyorum. Kendime minik bir hediye almayı düşündüğüm bir zamanda daha önceden keşfettiğim Onecklace sitesi aklıma geldi ve hemen girip karıştırmaya başladım. Sitede bulunan pek ürünü inceledim, kolye bölümünde bu modeli görünce hemen kararımı verdim. Öykütoşumla benim anne kız takım kolyemiz bu işte dedim kendi kendime :) 


Yuvarlak anne kolyesi üstünde kızımın adı, yuvarlağın içinden çıkan minik kalbin üstünde benim adımın baş harfi var. Öyle tatlı ki, inşallah Öykü de sever :) Bu ürünler hakkında biraz bilgi vereyim. Seçtiğim kolye 925 ayar kaliteli gümüş, üzeri ise altın kaplama. Sitede takınızı tasarlarken zincir modeli, zincir uzunluğu,  gold, silver ya da rose gold olmasını, üstüne yazdıracağınız herşeyi tek tek belirleyip siparişi ona göre veriyorsunuz. Kişiye özel şahane koleksiyonları incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.




Yüzük, bileklik, kolye, küpe ne arasanız bulabilirsiniz. Sonsuzluk temalı olanlar da çok hoşuma gitti, ilk fırsatta öyle bir şey de alacağım. Bu ürünler hızlı bir şekilde kargolanıp, garanti belgesi, deri keseleri ve temizleme mendilleriyle beraber sağ salim elinize ulaşıyor. 


Kolye takım: Onecklace 
#onecklace



1 yorum:

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.