Bej Çizme

Oldum olası krem, bej ve gri tonlarını çizme ve botlarda sevmişimdir. Yıllar önce açık gri büzgülü ince topuklu bir çizmem vardı öyle seviyordum ki resmen üzülmüştüm eskiyor diye :) Ki eskiterek vedalaştığım pek az ayakkabım oldu uzun yıllardır :) Sonrasında ise tam onun gibi bir model bulamadım ta ki ıloveshoes.com a bakana dek... Tam trendlere uygun, modelleri ve renkleri ile son derece tarz ve fiyatları da gayet makul mantıklı olan bu sitede beğendiğim pek çok çizme ve bot buldum. Ama bir tanesi vardı ki onu sanki yıllardır arıyordum, tabii ki seçimim belliydi :)


Bej renkli, boğumları büzgülü, alçak topuklu ve sivri burunlu bu çizme ile ilk görüşte aşk yaşamaya başladık. Hemen her türlü kombinde uzun kısa etek, tunik, tayt, şortlarla rahatlıkla kullanabileceğiniz bu model kalın topuğundan dolayı çok da rahat. Rengi ise her renge uyuyor, daha ne olsun ama değil mi :) Ben ilk olarak uzun kazak, mini etek ikilisi ile kombinleyip giydim.




Siz de sevdiyseniz tüm çizme modellerini çizme modelleri linkinden inceleyebilirsiniz.  Daha önce alışveriş edenler bilir, ıloveshoes.com da ürünlerin fiyatına göre kalitesi gerçekten çok iyi. Ayrıca dönem dönem sitede indirimler oluyor, çok daha uygun hale geliyor, demedi demeyin...
Sevgilerimle :)


                                                                                                                   


3 yorum:

  1. eskiden çok severdim çizme giymeyi yıllardır giymiyorum ama tabi bunda havaların son yıllarda çok iyi olmasının da etkisi var..

    YanıtlaSil
  2. Modeli çok beğendim
    Önemli ipuçları için teşekkürler

    YanıtlaSil
  3. güzel çizmeler ama renk bilemedim birde herkesde böyle durur mu bilemedim saygılar ebru hanım .

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.