Kırmızı ve Siyah / Red And Black

Kırmızı ve siyahı bir arada çok ama çok seviyorum. Sanki birbiri için yaratılmış iki renk gibi geliyor. Hep kaliteli hep hoş görünüyor bu ikili gözüme. O yüzden hazır sevgililer günü furyası da başlamışken aşkın rengi kırmızı ile vazgeçilmezimiz siyahın birleştiği çok cici elbiselerle geldim bloga. Bunları nerden buldum, severek alışveriş yaptığım Dresslily sitesinden sizler için seçtim. Bakalım neler var :)

I love red and black together. I Think they were created by each other. Red is fiery and the black is indispensable colour for me. I love both of them. I chose red and black dresses for you. You can wear them at valentines day :) 

Ekose elbise: Burada 

Askılı Elbise: Burada

Çizgili elbise: Burada



Çanta: Burada



Kalpli elbise: Burada 

Siz de diğer indirimli ve yeni gelen ürünleri görmek isterseniz here are new arrival linkinden ulaşabilirsiniz. Yapavcağınız alışverişte %20 indirim için DLBF20 kodunu kullanabilirsiniz. Bu sizin 10 $ lık alışverişinizde 2 $ indirim sağalayacak :) 

If you can see the new products on Dresslily, you can clik here are new arrival link. And you can use on your shopping DLBF20 code for %20 discount.

Over 10usd, save 2usd; Over 20usd, save 4usd; Over 30usd, save 6usd; Over 40usd ,save 8usd; Over 50usd, save 10usd; Over 60usd, save 12usd; Over 70usd, save 14usd; Over 80usd, save 16usd; Over 90usd, save 18usd; Over 100usd, save 20usd;Over 110usd, save 22usd; Over 120usd, save 24usd; Over 130usd, save 26usd; Over 140usd, save 28usd;


5 yorum:

  1. vay kırmızı veya bir arada çok cici elbiseler :)

    YanıtlaSil
  2. çok zevkli tasarımlar, seçimler

    YanıtlaSil
  3. sayfanızı yeni keşfettim ve yazılarınız çok hoşuma gitti inşallah uzun yıllar paylaşımlarınıza devam edersiniz ^_^ sayfama da beklerim profil resmime tıklayıp ulaşabilirsiniz :)

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.