Armut.com Deneyimim

İnternet hayatımıza girdiğinden beri bazı şeylerin ne kadar kolay ulaşılabilir olduğu malum. Hatta artık internet tam anlamıyla elimiz kolumuz olmuş durumda. Pek çok hizmeti, pek çok alışverişi bir kaç tıkla internet üzerinden yapıyoruz, hem vakit kazanıyoruz, çoğu zaman aradığımız daha ucuza getiriyoruz. Kendi adıma hemen herşeyi internet üzerinden hallediyorum ve bundan da gayet memnunum. Hal böyle olunca gün geçmiyor ki yeni keşiflerde bulunmayayım; www.armut.com da bunlardan biri oldu.


Burası internet ortamında temizlik, tamirat, tadilat, montaj, özel ders, düğün organizasyonu gibi pek çok konuda profesyonel olarak hizmet verenlerle sizi buluşturan, en özel fiyatlarla firma garantisi altında işinizi halledebileceğiniz çok yönlü ve pratik bir site. Bünyesinde 300 bin civarı profesyonel bulunduran sitede size uygun fiyatı ve hizmeti bulamamanız çok zor. İhtiyacınız olan konuda siteye girip fiyat alabiliyor, karşılaştırma yapabiliyor, işi yapacak kişilerin daha önce sistem üzerinde hizmet verdiği müşterilerden aldığı puanları görebiliyorsunuz.


Benim ihtiyacım olan ise ev temizliği için güvenilir ve profesyonel bir kadın bulmaktı. Epey zamandır etrafta bu işi yapan ve evime güvenerek alabileceğim birini bulamamıştım. İnternet üstünden bulmayı da daha önce denememiştim. Armut.com ile bu ilki yaşamış oldum. Peki süreç nasıl işliyor? Tüm bilgileri ve ihtiyacınız olan işleri (temizlik, ütü, duvar silme, yemek yapma vs.) sistem üzerine giriyorsunuz, bu bilgiler neler derseniz, ev kaç oda, kaç banyo, kaç saat çalışılmasını istiyorsunuz, tek sefer mi alacaksınız haftalık temizlik mi gibi soruları cevapladıktan sonra sistem size ücreti belirliyor. Tam o kısımda abonelik alarak daha uygun fiyatlara ulaşmanız da mümkün. Temizlik istediğiniz tarihi de belirttikten sonra kalan tek iş gelecek kişiyi beklemek :) 

Armut.com bünyesinde çalışan temizlik elemanları evi belli bir sistem dahilinde temizliyor. Yapılacak işler belli, onların da sırası ve bitiş süresi net. Temizlik elemanı evinize girdiği andan itibaren o plan dahilinde evi temizliyor, söylenen saatte de bitirip gidiyor. Ben detaylı temizlik istemiştim 6 saatlik bir süre belirlemiştim bu süre içinde eksiksiz tüm işler bitti. Siz aracı firma ile güvenilir ve sistemli şekilde temizliğinizi yaptırıyorsunuz, gelen kişi de aynı güvence ile çalışmış oluyor. 

Ben bu sistemi çok beğendim açıkçası. Ev temizliği için birilerini bulmaya çalışmak, pazarlık yapmak, elden para ödemek gibi detaylardan da kurtulmuş oluyorsunuz bu şekilde :) Armut.com daki diğer hizmetleri de ihtiyacım oldukça kullanacağım, özellikle tadilat konusunda adam bulmakta zorlanıyoruz, o işlere giriştiğimde ilk fiyat alacağım yer olacak :)


8 yorum:

  1. ben armut sitesini bir kaç kere kullandım burda seçim konusunda da sizede iş düşüyor tabi ama amaç güzel saygılar.

    YanıtlaSil
  2. ben yazın bir boyacı bulacağım bu siteden sanırım ..

    YanıtlaSil
  3. Bu çok iyi oldu..
    Teşekkürler editör
    Hemen bakayım

    YanıtlaSil
  4. Blogunuzu yeni keşfettim sizi izlemeye aldım yeni kitleler ile tanışmak güzeldir sizi de bloguma bekliyorum :))

    YanıtlaSil
  5. Daha önce duymamıştım bu siteyi yararlı bir platforma benziyor

    teşekkürler .

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.