Siyah Elbise, Kırmızı Şapka

Hayatta en önemli şey niyet... Her şey niyet etmekle başlıyor, önce niyetleniyor, sonra çabalıyor ve en sonunda başarıya ulaşıyoruz. Belki arada hayal kırıklıkları, olumsuzluklar oluyor ancak bilmeliyiz ki kim sabırla aynı yolda ilerlemeye devam ederse mutlaka yolun sonu hayırlara çıkacaktır. Yaşam koçluğu sertifikamı aldığımdan beri hayata daha farklı bakmaya başladım. Artık imkansız diye bir şeyin olmadığını gayet iyi biliyorum :) Gelelim kombine... Elbise kruvaze gelen, belden kuşaklı, siyah kendinden desenli her dolapta mutlaka bulunması gereken joker parçalardan. Öyle sade ve şık ki ister böyle stiletto ister çizme, ister babet ile neyle giyersen giy ve çık! Ve daha zayıf gösteren stil önerisi olarak çok kalın beliniz yoksa bu şekilde kruvaze elbiselerin bir bedene yakın zayıf gösterdiğini söyleyebilirim. Ben bu modeli çok seviyorum. Renkler ise beraber kullanmayı en çok sevdiğim siyah ve kırmızı. Bu ikili siyah beyaz kadar güzeldir gözümde.


Elbisenin sadeliğini kırmak ve parizyen bir hava yaratmak için kırmızı şapka kullandım. Ve çok sevdim. Ayakkabı olarak da kırmızı ve siyah ile en uygun tay tüyü leopar diye düşündüm.




İnstagramda yayınladığımda çok sevilen bu kombini umarım siz de sevdiniz. Bu tip elbiseleri böyle şapka ile kombinleme fikri size de ilham olsun :)

Elbise: Mango
Ayakkabı:  Lovelywholesale 
Fotoğraflar: LittleDreamers Studio






3 yorum:

  1. kırmızı şapka ve ruj çok yakışmış :-))

    YanıtlaSil
  2. Yeni bir bloğum daha açıldı açılışa özel bir çekiliş düzenledim. Katılırsanız çok sevinirim :) Sevgiler...

    www.gulsahworld.com

    YanıtlaSil
  3. Şapka farklılık getirmiş :)!

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.