Pembe Dünyam Beş Yaşında Etkinliği

Geçtiğimiz hafta kalbi güzel kendi güzel blogger dostum pembe Dünyam blogunun sahibi sevgili Ümran Konya Deli Fırın Cakes&Coffee de artık geleneksel hale getirdiği anneler günü etkinliğinin beşincisini gerçekleştirdi. Daha önce de aynı konseptli etkinliklerine zevkle gittiğim Ümrancığım güzel işler çıkarmış ortaya. Ayrıca etkinliğin güzel mekanına buradan tekrar teşekkürler. Her yıl sabırla ve emekle uğraşarak bu güzel buluşmaları hayata geçiren Ümrancığım bu yıl anne adayı olarak daha da hevesle çalışmış orası kesin :) 


Etkinlik mekanına titizlikle dizilmiş en güzel markaların biz anne bloggerlar için hediyelerini görünce eminim siz de hak verirsiniz Ümrancığımın çalışkanlığına :) 


Masaları kendi el yapımı cupcakeler ve pembe detaylar ile donatan arkadaşıma Sukulent Bahçesi de güzel kalanchoeler ile eşlik etmiş. Ben masa detaylarına bayıldım gerçekten :)


Pek çok marka da bu güzel günde bizlere ürünlerinden hediyeler göndermiş. Hepsine teşekkür ederim, elbette başka bir yazıda onları da paylaşacağım.


Ve güzel bloggerların güzel kareleri...





Eminim dostluğumuz devam ettikçe pek çok etkinlikde daha beraber olacağız sevgili Ümran, ellerine kollarına, emeklerine sağlık. Herşey ne kadar da özenli ve güzel :)
Sevgilerimle...





2 yorum:

  1. Canim benimmmm gelemesen de bu içten duyguların bile yetti çok teşekkür ederim güzel yorumların için seviliyorsun...!!!🙈 Öykütoşu da çok öpüyorum 🥰🤗🤗💐💞

    YanıtlaSil
  2. Güzel bir buluşma sağlanmış devamını dilerim saygılar

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.