Real Techniques Ürünleri

Makyaj yapmanın inceliklerinden biri de makyaj fırçaları kuşkusuz. Ben geçmiş yıllarda fırçanın makyajdaki önemini pek bilmez ve bu kadar çok fırça almaya ne gerek var diye düşünürdüm. Meğer işin aslı öyle değilmiş, meğer makyaj fırçaları makyajın olmazsa olmazıymış. Profesyonel uygulamaları bırak günlük makyajda bile fırçaların ne harikalar yarattığını tecrübelerle öğrendim :) Ve benim fırça deyince ilk aklıma gelen markaların başında Real Techniques gelir. Yeni serisi Brush Crush2 Gratisler de yeni satılmaya başlanmışken bizlere de Pembe Dünyam 5 yaşında etkinliği dahilinde ürünler gönderildi. Hemen açtım inceledim ve elbette bayıldım. Hem renklerine hem yumuşacık kıl yapısına hayran oldum. Kullanmaya başladım bile bu harika ürünleri :)


Aydınlatıcı fırçası özellikle incecik, yumuşacık yapısıyla çok hoşuma gitti. Öyle hafif ve yumuşak ki ürünü tam istediğiniz gibi uygulayabiliyosunuz. Allık fırçası da yine ihtiyacım olan bir parçaydı onu da hemen denedim, süper :)



Ayrıca Real Techniques markasına ait kirpik kıvırıcı ve cımbız da çantamdaki yerini aldı. Gold detayları ile işlevselliğin yanında şıklık da son derece üst seviyede.


Ve gelelim tırnak mevzusuna...Siz sever misiniz bilmem ama ben bazı özel günlerde tırnaklarım bakımsız ise ve zamanım yoksa günü birlik kullanıyorum bu tırnakları :) Çok da kurtarıcı oluyor. Üstü kendinden nail art yapılmış ve kullanması çok kolay. Daha önce de kullandığım için yedeklendiği çok iyi oldu.


Takma tırnaktan kirpiğe geçelim. Benim işte beceremediğim nadir şeylerden biridir bu komple kirpikleri takmak. Neden bilmem bir türlü istediğim gibi olmuyor, kullanmak kısmet olmadı. Bu sefer şeytanın bacağını kırıp bu kirpikleri takacağım ama kararlıyım :)


Bu harika ürünler için Real Techniques ve elbette sevgili Ümrancığıma teşekkürler. Brush Crush fırçalarla yaptığım makyajları paylaşacağım inşallah, sevgilerimle :)



8 yorum:

  1. yalnız bu ürünlerin hepsi efsane güzel bayıldım güzel günlerde kullan tatlım :)

    YanıtlaSil
  2. Canim benim güle güle kullan!!!:) Fırçaların yumuşaklığına ben de bayıldım 🙈🙈🙈 Sanki var gibi yok gibi 😍

    YanıtlaSil
  3. sanırım çok yoğunsunuz bu ara pek uğrayamıyorsunuz ebru hanım saygılar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Blog yazıların ağırlık vereceğim inşallah, Rodos yazımı yayınladım, beklerim :)

      Sil
  4. Hepsi birbirinden güzel görünüyor, RT 'nin kalitesi zaten aşikar =)

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.