Mücevher Alışverişlerinizde Hem Modayı Hem de Fırsatları Yakalayın...

Baget pırlanta yüzüklerde kaçırılmayacak fırsatlar Blue Diamond ayrıcalığıyla sahiplerini bekliyor. Son moda baget pırlanta yüzükler, her bütçeye ve zevke uygun tasarım seçenekleriyle mücevher alıcılarının dikkatini çekiyor. 





Baget pırlantalar, modern tasarım çizgileri ve ışığı en iyi yansıtan pırlanta kesimi olması sayesinde en çok rehavet gören pırlanta aksesuarların başında geliyor. Kare ve dikdörtgen gibi köşeli kesim pırlantalardan oluşan baget pırlantalar evlilik teklifleri, yıldönümü, doğum günleri gibi özel günlerde hediye olarak en fazla tercih edilen mücevherlerden biri. 
Blue Diamond, modaya uygun ve ışıltısıyla gönülleri fetheden baget pırlanta yüzükler için yaptığı özel kampanyalar sayesinde pırlanta alıcıları için uygun fiyatlı baget pırlanta yüzükler sunuyor.  


Yüzde 50’ye varan indirimlerle paranız cebinizde kalsın 
Blue Diamond’dan yapacağınız, özel fiyatlarla alıcılarını bekleyen baget pırlanta yüzük alışverişlerinizde 5 bin Türk Lirasına kadar kâr etmek mümkün. Blue Diamond’ın fırsatlarla dolu yaz indirimlerinde, en çok tercih edilen kampanyalardan biri olan baget pırlanta yüzük indirimi, yüzde 50’ye çıkan indirimlerle müşterilerin yüzünü güldürüyor. Baget kesim pırlanta yüzüklerde yapılan uygun fiyatlı kampanyalar sayesinde modaya uygun ve ışıltısıyla göz alan yüzükler alıcılarını bekliyor. 


Yalnızca baget kesim yüzüklerde değil bileklikler, kolyeler ve küpelerde de büyük indirime ev sahipliği yapan Blue Diamond, müşterileri için vade farksız dört taksitli uygun ödeme imkanları sunuyor. Üstelik Blue Diamond’ın fırsatlarla dolu mücevher kampanyaları sayesinde 2 bin TL üzeri tüm pırlanta alışverişlerinde pırlanta lava kolye hediye. 

Hiç yorum yok

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.