Voyage Belek Rüyası

Bildiğiniz gibi seyahat ve otel yazılarım en çok ilgi gören ve benimde yazmaktan en keyif aldığım yazılarım. Hal böyle olunca bize de bol bol gezmek ve gördüğümüzü deneyimlediğimizi buradan paylaşmak düşer değil mi :)) Bu yaz yine yurt içi yurt dışı pek çok seyahat yaptık bin şükür ve de maşallah :) Bunlar arasında ETS gemisi ile Yunan adaları en sevdiğim seyahatlerden oldu diyebilirim. En sonunda da tam yaz bitiyor derken şöyle en güzelinden bir otel tatili ile taçlandıralım ve yazın jübilesini öyle yapalım istedik. 


Tüm bunların planı aylar öncesinden erken rezervasyonla yapıldı. Daha önce Voyage Sorgun da konaklamış ve inanılmaz memnun kalmıştık. Aradan geçen zamanda bir de 4.5 yaşında küçük kız katıldı aramıza ve üç kişilik bir aile olarak Voyage Belek oldu rotamız bu defa. Gitmeden önce yine ETS den bol bol baktık. Ancak gönlümüz Voyage otellerinden yanaydı dediğim gibi, o nedenle seçimde böyle oldu. Öyle güzel bir beş gün geçirdik ki ayrılırken utanmasam koşup odaya geri girecektim diyebilirim :))) Şaka bir yana senenin kapanışı güzel oldu. Sizinle de Voyage Belek' i paylaşmak istedim. Peki neden bu kadar sevdik? Bir kere otel yenilenmiş her şey son derece modern pırıl pırıl ve huzur verici bir atmosfer yaratılmış otelin her alanında. 


Biz ailece yeşilliği çok seviyoruz ve bu otel adeta bir orman içinde gibi yemyeşil, çamlar, palmiyeler...mis gibi. 


Bir otelin olmazsa olmazı düzgün ve işini severek yapan personeldir. Bunu turizm otelcilik mezunu olarak ve de sık sık otellerde konaklayan bir müşteri olarak üstüne basarak söylüyorum; dünyanın en şahane otelini yapın, siyah havyar şampanya su gibi aksın, en muazzam odalar sizde olsun ama personel güler yüzlü ve profesyonel değilse üzgünüz otelinize bir gelen bir daha asla gelmez. Voyage grubunun en önemli artısı personelin güzelliği. Kiminle muhatap olsam hepsi mi nazik, hepsi mi güler yüzlü olur, hepsi mi "işimi çok seviyorum" havasını bu kadar net verebilir? Evet tamamı böyleydi. Selam vermeden geçen bir personele bile rastlamadım. Sizin birşey istemenize bile gerek kalmadan ilgilenenler de ayrı bir konu. 

Bu yıl Öykütoş 4.5 yaşında olduğu için artık tam bir oyun çocuğu ve daha önceki yıllarda daha kısıtlı kullandığımız çocuk klubü bu yıl favori mekanı oldu :) Tabii ki hem onun hem bizim :) Öykü adeta arkasına bakmadan koşarak gittiği çocuk klubünde her gün en az bir kaç saatini oynayarak, eğlenerek ve öğrenerek geçirdi. Buradaki çocuk klubü TUGİ, çocukların oyalandığı sıradan bir çocuk klubü değil adeta bir okul öncesi tesisi andıran kocaman bir bölüm otel içinde. Hem açık hem kapalı alanları var ve ordaki ablalarda abilerde efsane. Öykü hepsini çok sevdi çokkk... Buradan tekrar teşekkürler tüm emeklere...



İnsan çocuğunu güvenle mutlu bir şekilde emanet edince tatil daha anlamlı oluyormuş bu yıl anladım. Biz de bu sayede bol bol anne baba saati yaptık. 

Gelelim olmazsa olmazlarda yemek kalitesine... Tatilde hepimizin yaptığı gönlünce dinlenmek bol bol lezzetli yemekler yemek. Voyage Belek yemek yönünden sanırım listemin en üstlerine yerleşti bile. Pek çok restoran var, genel restoran, çocuksuzlar için adult restoran, çin, meksika, yunan ve geleneksel Türk restoranlarını dilediğiniz gibi kullanabiliyorsunuz. 


Biz iki gece Çin restoranı yaptık, çok güzeldi. Alakartlar içinde favorimiz o oldu. Öğlen yemeklerinde büyük restoranı tercih ettik. Her öğünde resmen ne seçeceğimizi bilemediğimizden dakikalarca dolandık büfelerin arasında :) İnanılmaz kaliteli ve lezzetliydi. 


Ve yaz sıcağında en çok sevdiğimiz havuzlar ve aqua park bölümüne gelelim. Burası Öykü' nün görünce gözlerinin parladığı ve her gün iki saate yakın vakit geçirdiği, her yaşa göre kaydırağın bulunduğu süper bir aqua park. Büyük kaydıraklardan bile kızımla ikimiz kaydık, bir tanesi tam bizlikti,  hızı ve düşüşü çok güzel ayarlanmıştı. Ben ki hiç adrenalin insanı değilim, ona rağmen severek geçirdim aqua parkta vakti.


Büyük havuz, yetişkinler için çocuksuz havuz, hamam ve spa bölümleri de çok ferah ve güzeldi, hiçbirini es geçmedik yani otelin tüm köşeleri kullanıldı itinayla :)  Özellikle geniş hamam bölümü ve sıcak taş koltuklar süperdi.


Gündüz deniz havuz, aqua park, yeme içme, akşam ise çocuklara mini disco ve sonrasında her gece iki gösteri oldu ve biz bir otel için bu gösterilerin tamamını son derece üst seviyede bulduk. Bu showlar kıyafetinden koreografisine, müziğinden dekoruna bizi büyüledi diyebilirim. Görsel bir şölendi adeta bu showların her biri.



İşte böyle geçti beş günümüz Voyage Belek de. Ben bir otel müşterisi olarak aldığım hizmetten son derece memnun kaldım. Eşim ve kızım da öyle. Kazandığı parayı sonuna kadar hak eden bir otel diye düşünüyorum. Sizlere de detaylı paylaşmak istedim. Özellikle çocuklu aileler için inanılmaz güzel bir otel, kesinlikle gidilmeli :) 














Hiç yorum yok

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.