Bir Garip Bayram

Bu yıl sanırım dünyaca başımıza gelmeyen kalmadı. Her türlü felaket, doğal afet ve sonunda corona virüs üstüne mum dikti. Tam da bu zamanda benim tekrarlayan metastaz yapan haslalığım ve tedavi sürecim derken gerçekten zorlu günler geçiriyorum. Amma velakin, ne demişler beni öldürmeyen şey güçlendirir... Yaşanan herşeyin bir anlamı var, her ne kadar anlamak ilk başta mümkün olmasa da her şerde bir hayır mutlaka var. Allah büyüktür, vakti gelince hepsi geçecektir buna inancım tam. Pandemi süreci içinde kanser tedavisi süreci gerçekten kimse için dilemeyeceğim bir durum. Ancak bir şekilde başa gelen çekiliyor. Bende hem sağlığıma hayatıma sahip çıkmaya, hem aileme kızıma elimden geldiğince eskisi gibi bakmaya hem de kendi işlerime devam etmeye çalışıyorum. Ve tabi zorlanıyorum ama yapmaya çalışıyorum.


Eskiden pek çok firma anlaşması, kombin çekimleri, etkinliklerde bulunurken bu ara gelen bir giysiyi giyip telefonla çekmek bile büyük bir olay benim için, halim yok. Ama geçecek bu da geçecek.
Shein den bir kot mont istemiştim, benim için jean ceket ve montlar yıllarca giyilecek her kombine eşlik edecek zamansız parçalar. O yüzden bir tane daha kot mont istemekten kendimi alamamıştım. İsteyeli aylar oldu lakin kargoların gelmemesi corona filan derken bu zamana kaldı. Zaten Ankara da daha ısınmadı, hala giyilebiliyor hatta az bile geliyor.



Siz de kot ceket seviyorsanız özellikle omuzlardaki fırfır detayıyla hoş bir fark yaratan bu modeli ve daha pek çok yazlık modeli Shein sayfasından inceleyebilirsiniz. Haziran ayı sonuna kadar yapacağınız 60$ ve üstü alışverişlerde %15 indirim için kodunuz Q2ebru 
Sevgilerimle, mutlu bayramlar...

Kot Mont: SHEIN 







Hiç yorum yok

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.