Bahçe ve Teraslarımızın Vazgeçilmezi: Bahçe Masası Seçmenin Püf Noktaları!

Bahçelerimiz ve teraslarımız evlerden sonra en keyifli zamanlar geçirdiğimiz mekanlardır. Sıcak yaz günlerinde ailemizle birlikte eğlenceli vakitlerimizi geçireceğimiz bahçelerimizin konforu ve enerjisi tabii ki çok önemlidir. Bahçenizde renk renk, enerji dolu; bir o kadar da rahat ve kullanışlı bahçe masası, bahçe ürünleriyle kendiniz ve aileniz için güzel bir ortam yaratabilirsiniz. Mutlu zamanlarınızı geçireceğiniz bahçelerinizi güzelleştirmek sizin elinizde! Herkesin zevkine hitap edebilecek ürünlerle güzel bir kombin oluşturarak bahçenizin tarzını değiştirebilirsiniz. Güzel havaların tadını çıkarmak için ilk adımınızı bahçe masanızı seçerek atabilirsiniz. Peki bahçe masası seçerken dikkat etmeniz gereken kriterler nelerdir, gelin göz gezdirelim. 


Bahçe Masası Boyutlarına Dikkat! 

Bahçenize masa seçerken ilk olarak büyüklüğünü düşünmelisiniz. Bahçenizde, terasınızda veya balkonunuzda tercih edebileceğiniz bahçe masası büyüklükleri ikili, dörtlü, altılı ve sekizli olarak değişmektedir. Geniş aileye sahipseniz veya evinizde misafirleriniz eksik olmuyorsa sekizli bahçe masası tercih etmek sizin yararınıza olacaktır. Bahçeniz hayal ettiğiniz büyüklükte değilse canınızı sıkmanıza hiç gerek yok. Son dönemlerin en göze çarpan ve dikkat çeken rattan bahçe masa modellerinde ve her zaman vazgeçilmez olan ahşap masalarda ihtiyacınızı karşılayacak büyüklükte modelleri bulabilir; misafirlerinizin beğenisini toplayabilirsiniz. 

Bahçe Masası Seçerken Üretim Malzemesi Dayanıklılık İçin Önemli 

Bahçeye, terasa veya balkona yerleştirebileceğiniz kare, dikdörtgen, oval ve yuvarlak olarak değişen bahçe masalarının yapı malzemeleri ahşap, metal, rattan, teak ağacı ve plastik olarak olarak beşe ayrılır. Bu malzemeler arasından en dayanıklı olanı teak ve rattandır. Bütçenize göre de seçeceğiniz malzemeyi değerlendirmelisiniz. Ancak unutmayın ne kadar dayanıklı malzeme o kadar uzun kullanım ömrü! Zevkinizi yansıttığını düşündüğünüz rattan, ahşap, teak bahçe masası modelleri sağlığınızı da tehdit etmez. Aldığınız kaliteli ürünler renk solmalarına karşı dayanıklı olduğu için yıllarca kullanabilirsiniz. Üstelik açık havaya uyum sağlayan bahçe masaları yağmur yağma ihtimaline karşı dayanıklıdır. Ancak teak ağacı ve ahşap masalar her yıl en az 1 kez bakıma ihtiyaç duyarlar. Ayrıca kışın koruyucu örtü kullanarak ömürlerini daha da uzatabilirsiniz. 

 

Bahçe Masası Rengi Nasıl Olmalı? 

Masanızı yerleştireceğiniz ortamın duvar rengi ile uyum sağlayacak bir ürün seçebilirsiniz. Masanızı diğer bahçe eşyaları ile kombin yapabilmek için diğer ürünlerin rengini düşünmelisiniz. Birbirine yakın ve uyumlu renklerle hoş bir ortam yakalayabilirsiniz veya zıt renkleri kullanarak dönem trendlerini yakalayabilir ve modern bir bahçeye sahip olabilirsiniz. 

Bahçenizde, terasınızda veya balkonunuzda sizlerin beğenisine sunulan kare, dikdörtgen, oval ve yuvarlak bahçe masaları siyahtan beyaza, turuncudan yeşile zevkinize hitap edecek çeşitli renklerle tasarlanıyor. Bahçe masası tercihlerinizi bahçe sandalyesi ile güzel bir kombin olarak birleştirebilirsiniz. Tercih ettiğiniz ürünleri balkonda, balkon sandalyesi ve balkon masası olarak da kullanabilirsiniz. Sandalyelerde kolunuzu yerleştirebileceğiniz kolluklu modeller ve kolluksuz alternatifler mevcuttur. Hoşunuza giden bahçe masası modelini onunla güzel takım olacak bahçe sehpası ile birleştirebilirsiniz. Böylelikle eğer çocuklu bir aileyseniz, çocuklarınızın bahçede düzenli kalması gereken oyuncaklarını burada muhafaza edebilir veya güzel çiçekler koyarak gözünüze ve ruhunuza muhteşem bir şölen yaratabilirsiniz. Masanızı farklı alanlarda kullanacaksanız kolay taşınması için katlanabilir bahçe masası modellerine göz gezdirmelisiniz. Katlanabilir bahçe masası kolay taşınabilir olduğu için kullanımı rahat modellerdendir. 

Sıcak ve soğuk havalarda ister bahçede ister balkonunuzda veya terasınızda kullanacağınız en güzel modelleri Koçtaş'ta bulabilirsiniz. Bahçenize pozitif bir havayı şık, kaliteli, kullanışlı, konforlu bahçe masaları ile birleştirmek istiyorsanız, Koçtaş'a uğrayabilir ve bütçenize uygun bahçe masası fiyatları ile bir tıkla satın alabilirsiniz. 

Hiç yorum yok

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.