Müşteri Odaklı Hizmet: Aişe Tesettür

Tesettür giyimi için en önemli parça olan başörtüleri, pek çok çeşide sahip olduğu gibi, özellikle kullanımı gittikçe yaygınlaşan şallar sayesinde daha modern ve daha kullanışlı bir hale gelmiştir. Farklı mevsimlere, farklı tarzlara, farklı kullanım alanlarına hitap edebilecek binlerce çeşidi bulunan şallar, farklı bağlama tekniklerine de olanak sağlaması nedeniyle geniş kullanım çeşitliliği sağlamaktadır.  

Her dönemde açığa çıkan yeni trendlerle müşterilerinin isteklerine cevap verebilen bir altyapıya ve geniş ürün yelpazesine sahip bir firma olan Aişe Tesettür, farklı stillere sahip farklı yaş gruplarına sunduğu hizmeti ile tesettür giyimin markalaşmasını sağlamaktadır. Bünyesinde satışa sunduğu yüzlerce şal modelleri ile müşterilerinin ihtiyaçlarını ve isteklerini karşılayan hizmet anlayışıyla kalitesini sürekli olarak göstermeye devam etmektedir. 




Pratik Şal Modelleri İle Kombinlerinizi Hızlıca Tamamlama İmkanı 

Kimi zaman mevcut zamanın kısalığı kimi zaman da kumaşın şekil almaması gibi pek çok etmen sonucunda şal bağlama zaman zaman büyük bir probleme dönüşebilmektedir. Piyasada yer alan pek çok tesettür giyim mağazası arasından sıyrılarak uzun yıllardır kaliteli hizmet sunmaya devam eden Aişe Tesettür, müşterilerinin yaşadıkları problemlere karşı geliştirdiği pratik çözümlerle de büyük beğeni kazanmaya devam etmektedir 

Özellikle şal bağlama konusunda problem yaşayan kadınlara özel geliştirdiği onlarca Hazır şal modeli ile sadece şalın takılması ve şalın yan parçalarının tercihe bağlı olarak istenilen tarafa sarkıtılmasıyla tamamlanan bağlama işlemi ile hiç zahmet gerektirmeden kısa sürede mükemmel sonuçları müşterilerine sunmaktadır. 

Tesettür Mayo Modelleri İçin Kalitenin Adresi 

Yaz tatillerinin en önemli parçalarından biri olan mayolar, özellikle tesettür giyim anlayışını benimseyen her birey için son derece önem arz etmektedir. Günümüzde pek çok tesettür mayo piyasada rahatlıkla bulunabilirken rengi solan, tene yapışan ve ıslandıktan sonra uzun süre kurumayan mayo modelleri de tesettürlü kişiler için pek çok sorun oluşturmaktadır.  

Aişe Tesettür, müşterine sunduğu yüzlerce farklı tesettür mayo modelleri ile yalnızca tesettür giyim anlayışını benimseyen kadınlara değil aynı zamanda güneşin zararlı etkisine karşı kendilerini korumak isteyen ve açık olan modellerde kendilerini rahat hissetmeyen kadınlar tarafından da kullanım imkanı sunmaktadır. Aişe Tesettür mayo modellerinde bulunan özellikler şu şekilde sıralanabilir: 

  • Kullanılan kumaşlar, vücudu kapatırken, polyester ve likralı dokusu sayesinde vücuda yapışmayarak kullanım kolaylığı sunmaktadır. 


Hiç yorum yok

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.