Outdoor Giyimin Öncü Markası The North Face

50 yılı aşkın bir süre önce San Francisco'da tırmanma ekipmanları satan mütevazı bir mağaza olarak kurulan The North Face, spor ve outdoor giyim pazarının en büyük markalarından biridir. Keşfetmeyi seven spor tutkunlarına yüksek kaliteli proaktif ürünler sunmayı misyon edinen The North Face ayakkabı, erkek ve kadın giyim, spor ekipmanları ve yüksek teknolojili dış giyim ürünleri üretir. Üretim sürecinde tüm ekipmanları ve kıyafetleri çeşitli laboratuvar testlerinden geçirir, uzun süreler boyunca profesyonel sporcularla deneme sürecine tabi tutar. The North Face, zorlu koşullara karşı dayanıklı, enerji ve stabilite vadeden ürünler üretir. 



The North Face Tekstil Ürünlerinde Öne Çıkan Teknolojiler 


The North Face tekstil ürünlerini yeni nesil yüksek kumaş teknolojileri ile donatmaktadır. Farklı aktivite türlerine yönelik niteliklere sahip kumaşlarla son derece dayanıklı ve modern ürünler tasarlamaktadır. Bu üstün teknoloji ürünlerinden olan, izolasyon teknolojisinde çığır açmış Thermoball yalıtımlı montlar, ıslandığında dahi sıcaklığını muhafaza eden özelliği ile tüm hava koşullarına uyumludur. Flashdry kumaş teknolojisine sahip ürünler suya dayanıklı, hızlı kuruma özelliğine sahip, nem kontrolü sağlayan niteliktedir. The North Face tişört, dış giyim ve pantolon ürünlerinde Flashdry teknolojisini kullanır. Birçok farklı outdoor aktivitesi esnasında konforu en üst seviyede tutması için tasarlanan Gore Tex teknolojisine sahip ürünler nefes alır, rüzgar ve su geçirmez. Dışarıdan gelen suyu içeri almaya izin vermeyen bu teknoloji, terlemeyle gelen vücut sıvınızı dışarı atar. Dryvent teknolojisi ile tasarlanan ürünler, su itici kaplamaya sahiptir. Bu sayede su geçirmez, nefes alır ve zorlu koşullarda dahi maksimum performans sergiler. Vücut ısısını muhafaza etmesi için tasarlanan Primaloft teknolojisinin sayısız faydaları vardır. Termal özellikte olan bu teknolojik kumaş, su geçirmez ve yüksek izolasyon performansına sahiptir. Aşırı rüzgarın etkilerine karşı koymak için tasarlanan Windwall teknolojisi ile üretilen The North Face pantolon ve üst giyim ürünleri esnek ve hava geçirgenliğine sahip üst düzey performans ürünleridir. Mikrofiber polar teknolojisi, TKA mikro-polar terletmeyen, vücut ısınıza uyumlu bir sıcaklık sunar. Islandığında bile sıcak tutar, tüylenme yapmaz. 





The North Face Ayakkabı Modellerinin Teknolojik Özellikleri 


The North Face ayakkabı teknolojilerinde konforu önceliklendiren su geçirmez, nefes alan ve sürdürülebilir ürünler üretir. FutureLight teknolojisiyle tasarlanan Ultra Fastback bu özelliklere sahip üstün performanslı bir outdoor ayakkabı ürünüdür. Nano dokuma teknolojisinin kullanıldığı Ultra Fastback ayakkabılar, nefes alabilirken su geçirmez bir yapıya sahiptir. Modern bir görünüme sahip olan ayakkabı FutureLight teknolojisinin sağladığı üstün performans sayesinde dağın zirvesindeyken de size kendinizi şık hissettirir. Gün boyu konfor sunan iç tabanlara sahiptir. Özel yapıdaki tabanı ıslak, kuru ve engebeli arazilerde sıkı ve sağlam adımlar atmanızı sağlar. The North Face outdoor ayakkabı ürünlerini Xtra Foam teknolojisiyle bir üst segmente taşımıştır. Engebeli yürüyüşlere özel çıkıntılı yapısı, uzun mesafelerde sağladığı yastıklama desteği ile zorlu arazilerde ve doğa yürüyüşlerinde performansınızı arttırır. İki boyunca atletler tarafından test edilen Vectiv teknolojisinin ürünü ayakkabılar kavisli orta tabanı sayesinde koşu esnasında sizi ileri iter, kaydırmaz ve performansınızı maksimum seviyeler taşır. Enerjiyi en üst seviyelerde tutmanızı sağlayan bu ayakkabı güçlü zemin tutuşuna sahiptir. Dayanıklılık ve konforun kusursuz dengesine sahip olan Vectiv teknolojisi ürünler oldukça dayanıklıdır. Uzun mesafe yürüyüşlerinde, arazi koşularında adımlarınızı bir üst seviyeye taşır. Performansınızı zirveye taşırken, zirvenin zorlu koşullarına karşı size üstün koruma sağlayan tüm The North Face outlet ve yeni sezon ürünleri güvenli ve kolay alışveriş imkanı ile Sportive'den ulaşabilirsiniz. 

 

Hiç yorum yok

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.