Benim Öyküm! Kitabım Yayında

 Benim Öyküm iki defa meme kanseri tedavisi görmüş ve bugün sağlığına kavuşmuş bir kadının, bir annenin hikayesi. O kadın benim :) Bundan beş sene önce ilk teşhisi aldığımızda kızım Öykü henüz 3.5 yaşında minik bir kızdı. Elbette ona elimizden geldiğince hissettirmeden süreci tamamladık. Yeniden sağlığıma, saçlarıma kavuşmuş, hayata kaldığımız yerden devam ediyorduk. Aradan sadece 21 ay geçmişti ki... Aynı hastalık bu defa karaciğerimde sinsi bir düşman gibi çıkagelmişti. İkincide daha bir şok olduk hani bitti demişlerdi doktorlar?

Kızım Öykü ikinci hastalık döneminde beş yaşındaydı. Bu sefer anladı tabi. Kemoterapi dönemlerinde kah ağladım kah güldüm, bazen yerimden kalkamadan günler geçirdim. O da bitti. Küçük Öyküm bu süreçte ister istemez daha bir olgunlaştı, büyüdü. 

İşte onunla geçen günlerimiz, eşimin desteği, bir annenin en zor anlarda bile önce evladını düşünmesinin öyküsü Benim Öyküm şimdi sizlerle buluşmaya hazır. Şu an için sadece online satışta. Siz de bu yollardan geçen kanser tedavisi gören biri iseniz, ya da yakını o süreçte olan biri iseniz alıp okuyun, bu hastalığı yaşayan kişi nasıl hisseder görün derin. Sağlıklı iseniz de yine alın okuyun, daha çok şükür için...

Benim Öyküm bir motivasyon hikayesi aslında. Amacım; bu yollardan geçen her kimse ona, "bak senin gibi pek çok insan var, sonu aydınlığa çıkacak bu yolun, merak etme, güçlü ol" diyebilmek bu satırlarla. Umarım kanser tedavisi gören pek çok kadına, belki erkeğe, belki onların ailelerine umut olabilirim. Kitabı buradan satın alabilirsiniz, okuyacakların fikrini çooook merak ediyorum :)

Hiç yorum yok

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.