Pazar Gününden Notlar

Eskiden aynı model giyinen çiftleri gördüğümde amaan bu ne derdim. Hiç işim olmaz derdim. Ne gerek var derdim. Hatta itiraf ediyorum sinir olurdum. Amma velakin dostlarım büyük lokma yiyip büyük laf etmemek lazımmış. Aşağıdaki kare ne demek istediğimi gayet net anlatıyor sanırım ☻ Zamanla insan değişiyor, orası kesin. Şimdi Serhan la her gittiğimiz yerden ikimize hatıra tişörtler alıyoruz. Bunlar Amsterdam tişörtleri. Giyerken çok zevk alıyoruz ☻ Yani asla asla dememek lazımmış. Tecübeyle sabittir.
 
 
Pazar günü Ankara da hava 30 dereceyi de gösterdi ya artık tamamdır. Yine baharı görmeden yaz gelmiş demektir. Ama bundan şikayetim var sanmayın. Kış bitsin de bahar yaz hepsi olur. Biz de önce Hamamönü sonra Bahçeli 7 derken günü sokakta bitirdik. Evde işler vardı, alışveriş vardı, o vardı bu vardı hepsi yalan oldu. Öğle vakti çıktığımız eve akşam 9 da girebildik.
 
 
Bu da Hamamönünden klasik bir kare. Her sene aynı yerde benzer onlarca poz birikmiştir herhalde. Yine çok güzel çiçekler ekilmiş, çimler yemyeşil, ortam güzel, tavsiye ederim ☻
 
 
Haftasonunun hikayesi böyle. Sadece pazar günü tatil olunca fazla bir randıman alınamıyor. Yine de eksik kalmayayım bir merhaba diyeyim diye geldim, yeni bir yazıda buluşana kadar hoşçakalınnnn :)))
 
 
 

6 yorum:

  1. Cumartesi oradaydım. Hipokrat kafeye gittin mi bilmiyorum ama tavsiye ederim:) Bugün de çoook sıcak, bahar yok bu Ankara'da gerçekten :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Orayı biliyorum daha önce gitmiştim. Ve evet bugün de haziran gibi resmen :)

      Sil
  2. yine çok şekersin...
    mor saatinide görmedim sanma :)

    YanıtlaSil
  3. Kesinle büyük laf etmiyceksin :) bende seninle aynı düşünüyordum ama bazı kıyafetlerimiz bir örnek eşimle :)
    Pazar günümüz aynı geçmiş sanırım alışveriş vardı evde iş vardı derken saat gece 10 da bulduk evin yolunu :))

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.