Bir Mayıs Piknik Bayramı

Dün bizim için piknik günüydü çünkü 1 Mayıs dolayısıyla tatildik. Öğlen olmadan marketlerde tükenen tavuk kanatları da, bizimle aynı fikirde olan çok kişinin olduğunu gösteriyordu ☺ Neyse ki Real var, tavuktu, içecekti ordan aldık ve Beytepe kampüsündeki piknik alanına gittik. Ve yine gördük ki Beytepe konusunda da bizimle aynı fikirde olan çok kişi var :) Bizde erken gelenlerden ne kaldıysa kendimize bir yer belirleyip mangalımızı yaktık, pikniğimizi yaptık. Hava şahaneydi, keyfimiz yerindeydi, etler lezzetliydi.

 
Yemekten sonra mangalda kahve pişirdik. Ben bunu hiç düşünmemiştim, Elçin akıl etmiş üstelik porselen fincanlarını da getirmiş. Kömür ateşinde kahve iki kat fazla köpürüyor. 
 
 
Sonra da gülmekten karnımıza ağrıların girdiği, aile fertlerinin birbirine düştüğü, paraların suyunu çektiği, oyuncuların yer yer çirkefleştiği, neticede türlü kurnazlıkla Serhanın birinci olduğu Monopoly oynandı. Ben ne saf bir insanım benden kim nereyi istese sattım. Ama kendi öz kocam bana acımadı 600 kuruşa aldığı yeri 8,5 milyona kazıklamak suretiyle bana kakaladı. Ne çektim şu monopoly de dostlarım.
 
 
Sonuç itibariyle hafta arası piyangodan çıkmış gibi güzel bir mola oldu. Umarım tatil günlerimiz artar, yaz çabuk bitmez, sağlığımız yerinde, sevdiklerimiz yanımızda olur. İşte bizim 1 Mayısımız böyle geçti ☺




 

4 yorum:

  1. afiyet olsun canım...
    piknik aklıma hiç gelmemişti...

    iyi fikirmiş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aa ciddi mi bizimde ilk aklımıza gelen piknik oldu :) Çalışan insan psikolojisi işte :)

      Sil
  2. Piknikte güne uygun olarak buram buram emek kokuyor Ebru,nice eğlenceler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, mesela köfteler yoğun emeğim sonucu yapıldı :)

      Sil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.