Arkadaş Buluşmaları ♥


Pazartesi günü İstanbul dan gelen arkadaşım Aylinle buluştuk. Çukurambar Big Chefs e gittik. Konuşacak çok şey olunca vakit fazla olmayınca, karnım da aç olunca yemeklerin fotoğrafını unutmuşum. Elimizde sadece bunlar var artık idare edeceğiz :) Vakit güzel ve çabuk geçti. Ben kendime gelip fotoğraf işini hatırladığımda kahve faslına geçmiştik bile :)


Ve bi de bu taraftan biz ☺


Salı akşamı yani dün akşamda, Pelinciğimle buluştuk. Görmeyeli yıl olmuş gibi oysa sadece 3 hafta olmuş. Onunla Tunalı diye yola çıktık ama vakit kaybetmemek için Kuğulu daki cafeye oturduk. Kaba ve ilgisiz garsona sipariş verebilmek için epey bir uğraştık. Tavuklu salata istiyoruz adam yapamayız diyor, tavuk şiş veya kebap isterseniz olur diyor. Nasıl ya? Ee pişen tavuğu salataya koy getir diyorum, yok. Anlaşamadık. Vazgeçtik :) Sen bize salata getir gerisini boşver dedik. O da böyle geldi :)


Çorba ise ömrü hayatımda yediğim en mantar çorbasına benzemeyen mantar çorbasıydı. Gözümü kapatıp yedirsen bana, en son tahminim bile mantar çorbası olmazdı. Onu da aldık yedik.


Neyse karnımız bir şekilde doydu. Konuşacak çok şey varmış, bir başladık bir o bir ben derken yine zaman su gibi aktı. Ne yazık ki Pelin fotoğraf çektirmekten hoşlanmıyor diye ikimizin fotoğrafı yok. Bir dahaki sefere daha planlı çıkmamız lazım. İki arkadaş iki buluşma böyle geçti...


4 yorum:

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.