Balkonumuz Çiçeklendi

Çiçeksiz balkonda oturmak hiç zevkli değil bence. Zaten yeşilin gün be gün azaldığı şu zamanlarda bulduğum her köşeye bir çiçek, bir fidan dikmek istiyorum. Çok seviyorum rengarenk çiçekli, böcekli balkonları. Her hafta  sonu yapalım yapalım dememize rağmen Temmuz ayına kadar fırsat bulamadık. Ama hiçbir şey için geç değil dedik, ne de olsa daha yaz devam ediyor. Cumartesi günü Leroy Merlin den saksıları, Bauhaus dan çiçekleri aldık. Jet hızıyla ektik. Çok güzel oldu :) İki gündür uyku hariç balkonda geçirdik diyebilirim.


Bu çiçekler her gün su istiyormuş. Ancak tüm sezonu geçirip kışa kadar dayanırlarmış. O yüzden bunları tercih ettik. Aslında petunya aradım ama bulamadım.

 
Limon çamlarını da çok severim. İki tane kaptık getirdik. Umarım yaşatabiliriz. 
 
 
 
Ektik, suladık, oturduk, seyrettik :)
 

8 yorum:

  1. Çamlar saksıda çok uzun yaşamıyor :( Seneye bahçeye ek derim !

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yaa ölecekler mi :( ne kadar yaşar, valla üzüldüm şimdi :(

      Sil
  2. Çookkk güzel görünüyorr, benim tırnak çiçeklerimde çok güzel açtılar, sabah bi güzel suluyorum onları, ama karşısına geçip keyif yapamamak üzücü, haftasonuna artık :D

    benim ev 11. katta ve bazen poyraz çıkıyor, dış tarafa koyamıyorum saksıları, içe dönük bize doğru bakıyor, şimdi seninkileri sele serpe dışarı doğru görünce içim gitti :)

    ellerine sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ooo 11 kata gerek yok canım benim dün akşam burda bir fırtına çıktı yağmurla beraber, 2. kattayız benimkiler bile uçuyordu zor kurtardım :)) Temmuz ayında garip bi hava var. Çiçeklerim ölmesinnn :)

      Sil
  3. Çiçek bakmayı hiç bilmiyorum.. Düğünde gelen saksı çiçekleri, 1 ay içinde evde hastalandılar :/

    YanıtlaSil
  4. çok güzellerr...doğru şehir yaşamında yeşillik balkona şart ..keyifli oturmalar

    YanıtlaSil
  5. Oooyyyy limon servilerin kokusu buraya kadar geldi :) Petunya da mis kokar ama buralarda da kalmadı artık.Bu renkliler de çok güzel cam güzeli miydi adları? Mis kokulu rengarenk bir balkonun keyfi hiçbir şeye değişilmez çok güzel olmuş balkonunuz canımmmm sevgilerle :):):)

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.