Göksu Park Ne Güzelmiş Meğer



Ankaralının klasik sorunu hafta sonu ne yapsak nereye gitsek olayıdır. Aynı yerlere gitmekten gına gelir insana. Tesadüfen Eryaman'a yolumuz düştü geçenlerde. Oralar çok değişmiş geniş caddeler, ağaçlı yollar, güzel siteler gördük, hoşumuza gitti. Sonra önünden geçerken Göksu Park'a girip bir bakalım dedik. İyi ki gitmişiz. Her santim yeşilliğin kıymetli olduğu bugünlerde burası bana cennet gibi geldi. Sağlıklı ağaçları ve yemyeşil çimleri görünce ağzım kulaklarımda  gezdim.



Şu aşağıdaki ağaçların türü nedir acaba. İncecik bir gövdelerinin üstünde bonus gibi kocaman bir kafaları var. Son yıllarda çok görüyorum, harika bir şey, bayılıyorum.


Bu çam da nasıl bir türse boyuna değil enine doğru büyümüş.






Kısa bir turun sonunda duble yaramazlık yaptık hem patates kızartması hem kola :)


Yani Eryaman Göksu Park güzeldi. Akşam daha güzel olacağını düşünüyorum. Fırsat bulabildiğimiz bir hafta sonu tekrar gitmek istiyoruz. Bu arada bugün çekilişim için son gün hani olur da sona kalmış olan varsa ve burayı okuyorsa buyursun burdan...İyi haftalar diliyorum herkese ☺


12 yorum:

  1. Göksuda yürüyüşe çıkılır göl turu yapılır,hafta sonu bruch'a gidilir, evdeki kalan ekmekler alınır ördeklere ikram edilir,ankaraya gelen misafirler göksuya gezmeye götürülür :)dağ kızağına binilir,çocuklarınla birlikte göl çevresinde tren turu yapılır... yeter ki huzurun olsun her yerde keyif alınır ;) sen de öyle yapmışsın ...sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ya evet çok geç kalmışız keşfetmekte. Özellikle akşam çok daha güzeldir eminim. Dağ kızağına binmek istiyorum ilk gidişimde, gerçi biraz korktum uzaktan çok hızlı gibi geldi bilmiyorum. Ama çok beğendim hem de etraf tertemizdi :)

      Sil
  2. ahh ankara ah. bayramda eryamandaydık biz de. bak gene özledim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ankarayı özlemek nasıl bi duygu acaba :) Biz hep kaçmaya çalışıyoruz da...

      Sil
  3. gelin görmedin mi fotoğraf çekimi için gelmiş bir sürü gelin vardı biz gittiğimizde
    iyi bir keşif olmuş

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gördüm hem de 3 tane :) Hava 36 dereceydi o gelinliklerin içinde nasıl duruyorlar diye acıdım. Ama güzel pozlar yakalıyorlardır kesin.

      Sil
  4. Her yer yemyeşil gözümüz gönlümüz açıldı. Parkın içinde yemek yenilebilecek yerler var mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Var kafeler restoranlar var. Alternatif fazla yani.

      Sil
  5. Ağaçlar ilginç,bir o kadar da güzeller.Ankara'da böyle yeşillik bulmak güzel olsa gerek :))

    YanıtlaSil
  6. pikniğe giderdik önceden oraya. çoktandır gitmemişim. fotolardan fark ettim, ağaçlar kocaman olmuş. asıl şimdi güzelleşmiş..

    YanıtlaSil
  7. fotoğraflar harika, yeşile doyuran bir post olmuş :)

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.