Renkli Fillerle Kahvaltı Sofrası


Öncelikle günaydınlar, melun pazartesiye inat sendroma girmemeye kararlıyım :) Onun için en renkli postumu hazırladım. Kahvaltı aşkımı bilmeyen kalmadı galiba. Hele de haftada bir gün olunca nasıl kıymetli oluyor tahmin edersiniz. Bu pazar sofram biraz renkli olsun istedim. Kendi üretimimiz filli runner ve sarı tülden peçete halkalarıyla soframızı kurdum. Madem renkli olacak Gürallar Artcraft ın Romans setini de çıkardım pembe pembe kalpli kalpli ♥


Yeşillikler Ayrancı pazarından, epeydir ilk defa gittim o ne güzel sebzeler, meyveler, yeşillikler...aklım gitti. Biberlere bakar mısınız?




İşte burada biraz kalori sınırını aşmaya başladık hellim ve yumurta ile. Eee napalım o kadar olsun bir pazarımız var di mi :)



Renkli soframı sevdiniz mi? Umarım hoşunuza gitmiştir...Hepinize renkli ve keyifli bir hafta diliyorum. Romwe dantel elbise çekilişi için son iki gün kaldı katılmak için buraya, Gürallar ürünlerini incelemek için buraya tıklayın lütfen. Şimdilik hoşçakalınnn öpüyorummm ☻







21 yorum:

  1. Çok renkli ve çok güzel görünüyor. Hem ellerine sağlık hem de afiyet olsun. Yazını görünce evde mükellef bir kahvaltı yapma isteği doğdu içimde. Biz çalışan bayanların haftalık hayali işte :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Di mi ama ya, bir haftayı iple çekeceksin o da su gibi akıp gidiyor zaten, neyse emeklilikte inşallah bol kahvaltı yaparız :))))))

      Sil
  2. Kızım bu sofra beklerken fotoğraf mı çekilir. Otur ye :) Serhan nasıl bekledi acaba :P

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Valla Serhan alıştı artık biliyor ki nerde olursak olalım ilk evvela fotolar çekilecek, bakılacak yeterli değilse tekrar çekilecek, en sonunda da yemek :) O da çekiyor bir yandan hatta :)

      Sil
    2. N'apsın adam, açlıktan öleceğine bir an önce bitsin de yesin diye yardım ediyor, mecbur. Serhan'a söyle bizim evde direkt yeniyor, foto falan yok. Buyurun gelin. Size de değişiklik olur hem :P

      Sil
    3. Aaa fotoğraf çekilmeden oturup yemeğe başlanan bi sofra haa? kulağa değişik geliyor :))) eminim Serhanın reddemeyeceği bir teklif olacaktır :)

      Sil
  3. Ayrıca bir sonraki kahvaltı sofran için sana bir sürpriz hazırlıyorum. Çay bardakların yanlız kalmış sanki, öyle geldi bana :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayyy noluyo ya meraklandımmm evet evet kesinlikle bardaklar yalnız kaldı haklısın :) tek başına bardak mı olur arkadaş gerek :))

      Sil
  4. Çok sevdim ben :) Ne güzel rengarenk.. Yaşasın pozitiflik, yaşasın pozitif insanlar :)
    İyi Haftalaaar ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaşasın güzel yorumlarıyla dondurma delisi :))

      Sil
  5. bu ne güzel bir sofra cıvıl cıvıl yazı çok özledim çok. Sanada iyi haftalar dilerim adaşım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol Ebrucum evet ya tam yaz renkleri ve yaz sofrası oldu dimi :)

      Sil
  6. cnmmm senin bu sofraların beni benden alıyor:)))) hele o filli runner'a bayıldımmm! kendi üretimimiz demişsin sen yaptın galiba dimi doğru anladım? kumaşı, renkleri nasıl içimi açtı:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet doğru canım handmade by Ebrushka :))) bak hemen markalaştırdım kendimi :)

      Sil
  7. kahvaltı candır cannnnn<3
    Filli runner nasıl güzel bir enerji vermiş<3 bayıldım

    YanıtlaSil
  8. Muhteşem:)
    ay ağzımın suyu aktı, toplanamadım:)))
    Bende o kadar severim ki kahvaltıyı. Zaten sulu yemek yemem, sabah akşam kahvaltı bende. Yeşilliklerin ne kadar taze gözüküyor. Bende çarşambaları gidiyorum pazara. Geçen gün bir marul aldım, resmen köklerinde sütleri akıyordu, anla artık pazarın bereketini.
    Runner desenine bayıldım. Bizim üretim dedin ya ebru, sizmi yapıyorsunuz bunları? desenleri kim çalışıyor? harika, harikaaaa...bayıldım her birşeye...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Emelcim pazardan alınan meyve sebze gibisi olmaz marketleri sevmiyorum ama vakitsizlik mecbur ediyor. Runner takımı ve peçetelikleri ben yaptım. Kumaş hazır tabi, henüz o kadar yapamıyoruz :)) Hatta bir ara 4-5 tane takım yapmıştım yukarda satıştakiler bölümünde var. Ama sonradan başka işlere giriştim filan kaldı, ta ki pazara kadar, pazar günü bir takım daha diktim :) İşte böyle...

      Sil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.