Siyah Tulum ve Alanya

Kısa bir kaçamak daha yapıp üç günlüğüne Alanya'ya gittik. Ama kaçar gibi geri döndük. Serhan'ın bir iki işi vardı, evimizin alarmı gecenin yarısı öttü ve en kötüsü de sıcak ve nem çok yordu, o havaya üç gün zor dayandık. Fenalık basması neymiş, nasıl olurmuş yaşayarak anladık. Ne yediğimizden ne gezdiğimizden birşey anlamadık, deniz zaten hamam gibiydi ve çok kalabalıktı, sonuç olarak bir daha bu aylarda gitmemeye söz verip en acilinden toparlanıp kaçtık :) Ankara'ya gelip "Oh" diyeceğimi de hiç düşünmemiştim doğrusu, ama oldu :) Döndüğümüz gece evin karolarını öpesim geldi, deliksiz bir uyku çektim. Nisan, Mayıs, Eylül ve Ekim oranın güzel zamanları, bu net, şansımızı fazla zorlamaya gerek yok. 
Bu kareler akşam güneş battıktan sonra nefes almaya başlayınca çekebildiğimiz ender fotoğraflardan birkaçı. Sheinside dan içinde rahat ederim diyerek istediğim ve gayet rahat ettiğim siyah penye tulumum, palmiyeler, çimenler, kocam ve tavşan tulumlu ben :)






İçimden bir ses bunun son yaz tatili olduğunu, bu postunda son yazlık postlardan biri olduğunu söylüyor. Eylüle birkaç gün kaldı. Neyse artık önümüzdeki mevsimlere bakacağız. Belki sıcaklar bitince daha enerjik olurum hem kimbilir...Haftanın tam ortasından, en sevdiğim gün olan Çarşamba'dan hepinize sevgiler, güzel bir hafta diliyorum, geriye ne kaldıysa :)



10 yorum:

  1. Ne yazık ki eylül geldi,,yaz bitmek üzere:(

    YanıtlaSil
  2. Ankara havasina aliskin birinolarak.hic sevmem nemli sehirleri. Yaz aksamlari disinda yazi sevmedigim de dogrudur

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet nem olayı bizi bozuyor, Ankarayı bile özletti yani düşün :)

      Sil
  3. yaz bitmesin ya bu yazdan hiçbişey anlamadım :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle öyle oldu, ışık hızıyla geçti :/

      Sil
  4. Gerçekten alan yanin nemi ve sicagi gibi yokk

    YanıtlaSil
  5. Biz de birkaç yıl önce Ağustos ayında Alanya'ya gitmiştik. Bahsettiğin sıcak, nemli ve bunaltıcı havadan dolayı bir daha asla dedik.

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.