Avene Ürünleri


Son zamanlarda çok kullandığım bakım ürünlerinden biri de Avene. Katkısız, parfümsüz Avene ürünleri hassas ciltler için birebir. Bu marka ile ilk tanışmam yıllar önce termal su spreyi ile olmuştu. Öykü doğunca cildinin aşırı kuru olması ve devamlı kızarıklıklar oluşması yüzünden bin türlü krem denedik. En son doktoru Avene Trixera emollient nemlendiriciyi önerdi ve Avene ile yolum yeniden kesişmiş oldu. İlk bahsedeceğim ürün aşağıda gördüğünüz renkli nemlendirici. Daha önce kullandığım bb kremlere benzemeyen bir yapısı var. Cilde sürdüğünüz zaman renk farklılıklarını eşitliyor. Kolayca emiliyor ve parlak bir bitişi var. Sanki cildiniz kendinden aydınlık ve ışıltılıymış gibi. Bugüne kadar fondöten ve renkli nemlendiricilerle yıldızı barışmayan ben, firmadan denemem için gönderildiğinden beri bu ürünü hemen hemen her gün kullanıyorum ve çok memnunum.


İkinci ürün ise atopik ve problemli ciltler için özel geliştirilmiş yoğun nemlendirme özelliği bulunan bir krem. Bu kremi Öykü'ye atopik tanısı koyduklarında doktoru önermişti. Çok güzel nemlendiriyor. 


İlk defa denediğim, sürünce yumuşacık bir etki bırakan, henüz sonucunu göremediğim ancak diğer ürünlere bakarak çok şey beklediğim bu serum ise yine termal su içerikli ve jel yapısında bir nemlendirici. Ümrancığımın Konya blogger etkinliğinde hediye edilmişti...


Ve bu da Avene in ilk kullandığım ürünü olan termal su. Temizlenmiş yüze sprey şeklinde sıkılıyor. 
Arada bir ferahlamak için de sıktığım oluyor :)


Benzerlerine bakarak fiyat/kalite orantısını gayet iyi tutturan Avene markasına severek devam edeceğim gibi görünüyor. Özellikle sorunlu cildi olup doğal ve katkısız içerik arayanlara alternatif olsun diye yazmak istedim.





2 yorum:

  1. bu markayla oğluşun cildindeki atopikcilt sorunlarının ataklarında birlikte doktor tavsiyesiyle tanışmıştım ve çok memnun kalmıştık. Ancak kendime kullanmayı hiç aklıma getirmemiştim ve hala arayış da biri olarak ilk olarak kendime de kullanacağım.:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet çok güzel bir marka ve kullandığım tüm ürünlerinden memnunum...

      Sil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.