Lierac Phytolastil Çatlaklar için Jel 200 ml


Ergenlik, ani kilo değişimleri gibi dönemlerde, cilt sorunlarının artmasıyla beraber çatlama sorunlar meydana gelmektedir. Bunun için etkin bir tedavi jeli olarak Lierac Phytolastil Çatlaklar için Jel 200 ml üretilmiştir.

Özellikle ani kilo değişimleri gibi nedenler, ciltlerin yapıtaşları olan elastik ve kolajen liflerinin azalması ve kalitesinin de düşmesiyle beraber ciltlerdeki çatlaklık oluşumları gerçekleşir. Bu çatlak görünümleri ergenlik ve hamilelik gibi hormonal değişimlerin yaşandığı dönemlerde meydana gelmektedir.
Lierac Phytolastil hakkında biraz daha detaylı bilgiler verecek olursak; 35 yıldan bu yana tecrübeli ve etkili bir çatlak giderici üründür diyebiliriz. İçeriğinde bulunan sarmaşık, zemberek ve aslanpençesi otunun yoğun bileşimleri sayesinde çok etkili bir sonuç elde edilebilmektedir. Bu ürünün etkileri ise, Lierac Phytolastil kullanan tüketicilerin yorumlarıyla desteklenmektedir.
Çatlak oluşumu görülebilecek bölgelerde masaj yapılarak günde en az bir kere uygulanması öneriler arasındadır. Bu ürünün sürekli kullanımı ise en iyi sonuçları beraberinde getirecektir.
Son kullanım tarihi, ürünün paketinin açıldığı an itibariyle 6 ay geçerlidir. Stoklarda bulunan ürünler en son ithal edilen ürünler olarak satışa sunulmaktadır. Lierac Phytolastil serisinin ülkemizdeki satış formu da, ürünün satış departmanları tarafından elde edilebilir.
Kullanım şekli olarak; Çatlamaya meyilli bölgelerde yani karın, kalça, göğüs ve basenlerde masaj uygulamasıyla günde bir kez kullanılabilir. Verimliliği arttırarak çok hızlı bir şekilde emilebilen Lierac Phytolastil jeli, içeriyi sayesinde uygulamalardan sonra kısa sürede sonuç vermektedir. Ürünü parmak uçlarınızda küçük alanlara masaj olarak uyguladıktan sonra tamamen emilene kadar devam etmelisiniz. Tamamı emildikten sonra ise ovalamayı bırakarak kısa bir süre bekleyebilirsiniz.
Tüm cilt tiplerine uygun olarak kullanılabilen Lierac Phytolastil, kullananlar tarafından olumlu karşılanmış cilt üzerinde oluşan çatlakların tamamen yok olmasında büyük rol aldığı tespit edilmiştir. Bu anlamda sizler de cildinizde yaşadığınız çatlakların ortadan kaybolması ve giderilmesi için Lierac Phytolastil Çatlaklar için Jel 200 ml ile tanışabilir ve bu sorundan kurtulabilirsiniz. Hamilelik çatlakları için krem Uzun yıllardan beri hizmet sektöründe yer alan bu ürün, her türlü çatlağa karşı etkin koruma sağlamakta ve tüketicilerinin de memnuniyetine yönelik çalışmalarıyla dikkat çekmektedir.



Hiç yorum yok

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.