Mustela Nursing Comfort Balm 30ml İndirimli Meme Ucu Kremi

Emzirme döneminde olan annelerin karşı karşıya geldiği en önemli ve en sık görülen problemlerden biri de meme başında oluşan çatlaklardır. Bu rahatsızlık için uygulanan tedaviler mevcut fakat en önemlisi meme başında oluşacak çatlakları daha oluşmadan engellemek. Yani oluşmaması için önceden önlemlerini almak gerekir. Meme başı çatlakları emziren annelerin kâbusu haline geliyor ve anne sırf bu sebeple çocuğunu emzirmekten bile vazgeçebiliyor. İlk emzirmeye başlanıldığı dönemlerde az miktarda acı hissedilmesi gayet doğal bir durumdur. Bebek doğru yöntemlerle emzirildiği sürece meme başında oluşan çatlakların oluşması ve meme başında kanama durumlarının gerçekleşmesi riski en aza indirilebilir. Eğer meme başında çatlak var ise ya da meme başında kanamalar oluşuyor ise, büyük olasılıkla bebek yanlış bir teknikle emziriliyordur.
Bu sorunlarla başa çıkabilmek için anneler bazı bakım kremlerini kullanmaya başlar. Kimisi olumlu sonuçlar gösterirken kimisi ise olumlu sonuç verememekle birlikte sağlığa da zarar verebiliyor. Bsöz konusu olan bu gibi sorunların yaşanması hem anneye hem de bebeğe zarar vermektedir. Bu yüzden uygun ve sağlıklı bir çözüm yolu bulunmalıdır. Birçok marka meme ucu için bakım kremleri üretmiştir. Bunların içerisinde en etkili olanlarından biri de Mustela Nursing Comfort Balm meme ucu kremidir. 

Bu meme ucu çatlak bakım kremi, annelerin bebeklerini sorunsuz emzirmelerini ve meme ucunda oluşabilecek bazı problemleri engellemeyi sağlar. Bu bakım kremi, meme başı bölgesini koruyan ve bir annenin ihtiyaç duyduğu bakımları sağlayan bir üründür. Meme başının etrafındaki cildin yapısı da hassas olduğundan, bu bakım kremi tüm bölgeyi derinlemesine korur. Çatlayan ve zarar gören meme bölgelerinde yeniden yapılandırmayı sağlar ve cildi canlandırır.
Mustela Nursing Comfort Balm meme başı çatlak kremi içeriğinde; shea yağı, bisabolol, elastoregulator, gliserin, klorofisya özütü ve lupeol barındırır. Bu ürün kesinlikle paraben, phenoxyethanol, phthalate, boyar ve koku gibi maddeleri barındırmaz ve bu nedenle oldukça doğal bir çözüm yoludur. Ayrıca bu krem uygulamadan sonra durulama gerektirmez ve meme bölgesinde yağ hissi ya da lekesi bırakmaz. Bu ürün ayrıca bir de hipo alerjenik olarak geliştirilmiştir.



Hiç yorum yok

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.