360 East Moda Restaurant/ Tarçın Events Etkinliği

Hafta sonu İstanbul' da çok güzel bir etkinliğe davetliydim. Tarçın Events, kuruluşunun 5. yılını bloggerlar, basın ve ünlü markaların sponsorluğu eşliğinde 360 East Moda restoran da kutladı. Double Tree By Hilton otelin en üst katında bulunan 360 East Moda hakkında ayrı bir post yapmak istedim. Beğendiğim mekanları paylaşmayı seviyorum. Sizlere de fikir vermek açısından faydalı olur diye düşündüm. Belki İstanbul ziyaretlerinizden birinde aklınıza gelir ve bu nefis manzara eşliğinde bir yemek yersiniz orada, kimbilir :) Biz gittiğimizde masalar sevgili Fatma nın güzel hediyeleri ve iştah açıcı kahvaltılıklarla donatılmıştı.


360 East, Kadıköy, Moda, Haliç ve Boğaz’ın görüntüsü ile nefes kesen panoramik İstanbul manzarası eşliğinde harika lezzetler tadabileceğiniz çok özel bir yer. Adından anlaşılacağı üzre en iddialı tarafı manzarası. Ancak brunch sırasında gördük ki yemekler de manzaradan aşağı kalmıyor. Fotoğraflardan da görüleceği gibi bu şık mekanda özel lezzetleri değişik sunumlarda tadabilirsiniz. Web sayfasından da inceleyebilirsiniz fiyatlar İstanbul'da böyle bir yer için gayet uygun. Umarım bir daha ki sefere İstanbul' un ışıklarını izleyerek akşam yemeği yeriz aynı yerde. 





Bizleri davet edip ağırlayan Tarçın Events kurucusu sevgili Fatma Samsa' ya başarılarının devamını diliyor, bu güzel davete ev sahipliği yapan 360 East Moda ekibine de buradan teşekkür ediyorum...

Ps: Bir sonraki postun konusu etkinlik detayları, sponsorlar ve hediyeler...




2 yorum:

  1. Mekan çok güzelmiş :) Nice 5 yıllara..

    YanıtlaSil
  2. renk detaylarına bayıldım özellikle en sevdiğim renklerden :)

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı benimle paylaşmak ister misiniz?

Blogger tarafından desteklenmektedir.